Kunnen privévideo's niet zien

Privévideo's kunnen alleen worden bekeken door mensen die zijn uitgenodigd om de video te bekijken.

Enkele mogelijke redenen waarom jij of iemand waarmee je de video hebt gedeeld de video niet kan bekijken:

• Kijkers moeten zijn ingelogd bij YouTube als ze de video willen bekijken.
  • De kijker moet zijn ingelogd op het account waarmee de video is gedeeld (een kijker kan meer dan één account hebben).
  • Privévideo's worden niet op de homepage van het kanaal worden getoond. De kijker heeft dan een specifieke link naar de privévideo nodig. Als je iemand hebt uitgenodigd, stuurt YouTube een e-mail met een link, maar die kun je zelf ook sturen.