Yksityiset videot eivät näy

Yksityiset videot näkyvät vain henkilöille, jotka on kutsuttu katsomaan videota.

Seuraavassa muutamia mahdollisia syitä, joiden takia jakamasi yksityinen video ei näy:

• Katsojan on oltava kirjautuneena YouTubeen videon katselun aikana.
  • Katsojan on oltava kirjautuneena tilille, jolle video on jaettu (katsojalla voi olla useita tilejä).
  • Koska yksityiset videot eivät näy kanavan etusivulla, katsojan on käytettävä yksityisen videon omaa linkkiä. YouTube lähettää linkin sähköpostitse, kun olet kutsunut videollesi katsojan, mutta voit lähettää linkin myös itse.