Private videoer vises ikke

Private videoer kan kun ses af folk, der er blevet inviteret til at se videoen.

Her er nogle mulige grunde til, at du eller nogen, som du har delt videoen med, ikke kan se en privat video:

• Seere skal være logget ind på YouTube, når de prøver at se videoen.
  • Seeren skal være logget ind på den konto, som videoen er blevet delt med (en seer kan have mere end én konto).
  • Da private videoer ikke vises på startsiden på en kanal, er personen nødt til at bruge det specifikke link til den private video. Når du har inviteret nogen, sender YouTube en mail med et link til personen, men du kan også selv sende det.