No puc veure els vídeos privats

Només poden veure els vídeos privats les persones que han estat convidades a veure'ls.

A continuació, es mostren alguns dels possibles motius pels quals tu o algú amb qui has compartit el vídeo no podeu veure un vídeo privat:

• Els espectadors han de tenir la sessió iniciada a YouTube per veure el vídeo.
  • L'espectador ha de tenir la sessió iniciada al compte amb què s'ha compartit el vídeo (un espectador pot tenir més d'un compte).
  • Com que els vídeos privats no apareixen a la pàgina d'inici del canal, la persona haurà d'utilitzar l'enllaç específic del vídeo privat per accedir-hi. YouTube li enviarà un correu electrònic amb l'enllaç un cop l'hagis convidat, però també pots enviar-lo tu.