Visa din rapporteringshistorik

YouTube granskar innehåll som användare har flaggat för att avgöra om videor bryter mot våra riktlinjer för communityn. Besök sidan Rapporteringshistorik för att se aktuell status för de videor du har flaggat på YouTube:

• Aktiva: Videor som antingen inte har granskats eller som vi beslutat inte bryter mot YouTubes riktlinjer för communityn.
  • Borttagna: Videor som har tagits bort från YouTube.
  • Begränsade: Videor som på något sätt blivit begränsade, t.ex. videor med åldersbegränsning eller begränsade funktioner.

Vissa videor kan också visas med texten ”Information om videon är inte tillgänglig”. Det här kan bero på att videon har tagits bort av innehållsskaparen eller inte är tillgänglig på YouTube av en annan anledning än att du har flaggat den (till exempel om den inte är tillgänglig i ditt land).

Flaggade videor anges i den ordning du flaggade dem, från nyaste till äldsta. Om du flaggar en video flera gånger visas den bara en gång, i den ordning du senaste flaggade den.

I en del fall visas inte den video du flaggade på sidan Rapporteringshistorik. Det innebär att många andra användare redan har flaggat videon flera gånger, och att vi redan granskar videon baserad på dessa tidigare flaggningar. Vi håller på att förbättra den här funktionen och i framtiden kommer alla dina flaggade videor att inkluderas i den här rapporten, oavsett hur många gånger en video har flaggats.