Premis per a creadors de YouTube

Els Premis per a creadors de YouTube són la nostra manera de reconèixer els esforços extraordinaris que dediquen els creadors als seus canals emergents i a crear comunitats pròsperes de manera responsable. A fi de ser aptes per rebre un Premi per a creadors, els creadors han de complir els criteris d'idoneïtat i seguir les nostres polítiques.

Premis per a creadors de YouTube

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Descobreix si el teu canal és apte per rebre un Premi per a creadors de YouTube i, si és així, obtén el codi de bescanvi del premi:

Obtén un Premi per a creadors de YouTube

Criteris d'idoneïtat

Per poder rebre un Premi per a creadors, has de complir les directrius següents:

• Has d'assolir una fita de subscriptors concreta:
    • Plata: quan s'arriba a 100.000 subscriptors.
    • Or: quan s'arriba a 1.000.000 de subscriptors.
    • Diamant: quan s'arriba a 10.000.000 de subscriptors.
    • Diamant vermell: quan s'arriba a 100.000.000 de subscriptors.
  • El teu canal ha d'estar actiu (has d'haver penjat contingut durant els 6 darrers mesos).
  • No has de tenir cap infracció activa de les directrius de la comunitat i no n'has d'haver rebut cap en els 365 darrers dies.
  • Has de complir les condicions del servei de YouTube.
  • El teu canal no es pot haver suspès del Programa per a partners de YouTube.
  • El teu canal no es pot haver cancel·lat ni pot estar enllaçat a un compte cancel·lat.
  • No pots tenir contingut que sigui brossa ni que inclogui pràctiques enganyoses o estafes.
  • El contingut principal ha de ser original. Pot ser que els canals que se centren en recopilacions, mixos, seleccions o un ús intensiu de personatges o continguts d'altres persones protegits per drets d'autor no siguin aptes.

No cal que siguis membre del Programa per a partners de YouTube (YPP) per complir els requisits per rebre un premi. Els Premis per a creadors s'atorguen a discreció de YouTube. Revisem detingudament cada canal per assegurar-nos que compleix els requisits.

Els Premis per a creadors són exclusivament per a ús personal i no es poden vendre ni distribuir a persones que no formin part l'equip del teu canal. Si infringeixes aquesta política, és possible que se t'apliquin mesures disciplinàries.

Aquestes són algunes de les mesures que es poden aplicar:

• La retirada del premi
  • La impossibilitat d'optar a premis futurs
  • La possible cancel·lació dels comptes de YouTube o Google
Consulta les preguntes més freqüents sobre els Premis per a creadors de YouTube per obtenir més informació.

Disponibilitat per països o regions

Actualment, els Premis per a creadors de YouTube no es poden enviar als països o a les regions següents:

• Belarús
  • Cuba
  • Iran
  • Corea del Nord
  • Rússia
  • Somàlia
  • Sudan
  • Síria
  • Ucraïna

Bescanviar un Premi per a creadors de YouTube

Un cop compleixis els nostres criteris per rebre el premi, t'enviarem un codi de bescanvi. Segueix aquests passos per bescanviar el premi:

1. Cerca i copia el codi de bescanvi que t'hem enviat.
    1. Si has perdut el codi de bescanvi, visita la nostra comprovació d'idoneïtat interactiva per obtenir-lo.
  2. Ves al lloc web per bescanviar Premis per a creadors i introdueix el codi.
  3. Introdueix la informació d'enviament i especifica com vols que es mostri el nom del teu canal al premi.
  4. Selecciona "Demana ara" per bescanviar el premi.

Si ets al Brasil o a l'Índia, se't demanarà que facilitis informació addicional, com ara un número d'identificació fiscal, en bescanviar el Premi per a creadors. La duana pertinent requereix aquesta informació.

Enviament i entrega

Un cop hagis proporcionat la informació d'enviament i hagis bescanviat el premi, el rebràs en un termini aproximat d'entre 2 i 3 setmanes. Es pot fer un seguiment de les comandes que s'hagin fet després de l'1 de juny de 2023 en aquest enllaç. Per assegurar-te que l'entrega del premi és puntual, tingues en compte el següent:

• No t'oblidis d'utilitzar el teu nom legal complet quan enviïs la informació d'enviament. Això t'ajudarà en cas que l'hagis de recollir a la duana o en una oficina de correus.
  • Un cop el premi s'hagi enviat, rebràs automàticament un correu electrònic de l'empresa d'enviament amb el número de seguiment. Registra't per rebre notificacions de seguiment i assegurar-te que el premi t'arribi correctament.
  • Ets responsable de respondre a qualsevol sol·licitud de documentació o informació addicional de l'empresa d'enviament per permetre que el premi pugui passar la duana i se't pugui entregar.
  • Ets responsable de pagar els aranzels o impostos duaners que són obligatoris en determinats països o regions. Per motius legals, YouTube no se'n pot fer càrrec. Aquests països són, entre d'altres, Armènia, Azerbaidjan, Belarús, Cambodja, Kirguizistan, Rússia, Ucraïna i Uzbekistan.
  • Si no respons a l'empresa d'enviament, és possible que el teu Premi per a creadors es retorni o es perdi. En aquests casos, si encara el vols rebre, és possible que n'hagis de comprar una substitució.
  • Un cop l'hagis rebut, tindràs set dies per informar de qualsevol dany a Society Awards enviant aquest formulari. Hauràs d'enviar fotos del premi i la capsa, així que conserva tots els materials d'embalatge. Això també et permetrà retornar el premi al proveïdor perquè el substitueixi. Tingues en compte que només concedirem una substitució sense cost econòmic un cop el premi original s'hagi retornat i avaluat.

Si tens problemes o dubtes relacionats amb l'enviament, contacta amb el nostre equip de producció.
Consulta les preguntes més freqüents sobre els Premis per a creadors de YouTube per obtenir més informació.