Omistajuuden siirtopyyntöjen ratkaiseminen

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria. Pyydä pääsyä YouTube-kumppanuuspäälliköltä.

Omistajuusristiriita tarkoittaa, että sisältökohteen eri omistajien omistusosuus on yhteensä yli 100 %.

Omistajuuden siirron pyytäminen

Jos sisältökohteen omistajuustiedot pitävät paikkansa, voit pyytää omistajuuden siirtoa siltä sisällön omistajalta, jonka kanssa ristiriita ilmenee.

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Ongelmat .
  3. Klikkaa suodatinpalkkia  ja valitse Ongelman tyyppi ja sitten Omistajuusristiriita ja sitten KÄYTÄ.
  4. Klikkaa Ongelma-sarakkeesta sisältökohteen nimen vierestä Omistajuusristiriita-linkkiä.
    • Omistajuusristiriita-sivu avautuu. Sivulta näkyy alueet, joissa sisältökohteella on ristiriita.
    • Voit suodattaa listan Alueen tai Toisen osapuolen mukaan.
  5. Jos olet vahvistanut alueen omistajuuden paikkansapitävyyden, klikkaa alueen tai alueiden vierestä valintaruutua ja valitse PYYDÄ OMISTAJUUTTA.
  6. Kirjoita viesti (vähintään 10 merkkiä) ja perustele, miksi pyydät omistajuutta valituilla alueilla. Viesti lähetetään muille sisällön omistajille, joiden kanssa sisältökohteen omistajuus on ristiriidassa.
    • Jos pyydät omistajuutta useilta sisällön omistajilta, voit valita Lähetä sama viesti kaikille osapuolille tai Lähetä jokaiselle osapuolelle eri viesti.
      • Jos valitset Lähetä jokaiselle osapuolelle eri viesti, tekstikenttään lisätään kutakin sisällön omistajaa vastaava välilehti. Voit vaihtaa eri viestien välillä klikkaamalla nimiä.
  7. Kun olet kirjoittanut viestit, klikkaa LÄHETÄ. Muut sisällön omistajat näkevät omistajuuden siirron omalla Ongelmat-sivullaan.
Huomioitavaa
  • Jos haluat nähdä lähettämäsi siirtopyynnöt, joita ei ole vielä ratkaistu, siirry takaisin Ongelmat-sivulle ja valitse suodatin Tila: Odottaa toimia käyttäjältä.
  • Voit pyytää omistajuuden siirtoa enintään sadassa omistajuusristiriitatapauksessa yhden päivän aikana.
  • Vain yksi sisällön omistaja voi tehdä siirtopyynnön kerrallaan (samasta sisältökohteesta samalla alueella).
  • Pyyntöjä voi tehdä vain yhdestä, ei useasta sisältökohteesta kerralla.

Saapuneiden siirtopyyntöjen tarkastaminen

Näin voit valita, mitä sinulle lähetetyille omistajuuden siirtopyynnöille tehdään:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Klikkaa vasemmasta valikosta Ongelmat .
  3. Klikkaa suodatinpalkkia  ja valitse Ongelman tyyppi ja sitten Omistajuuden siirto ja sitten KÄYTÄ.
    • Voit avata tämän kohdan suoraan Hallintapaneeli-sivulta klikkaamalla Omistajuuden siirrot ‑linkkiä.
    • Voit lajitella listan klikkaamalla sarakkeen nimeä. Voit valita seuraavista lajitteluperusteista: viimeinen voimassaolopäivä, sisältökohteen nimi, sisältökohteen luomispäivä, päivittäiset katselukerrat, katselukerrat yhteensä, vaatimuksen kohteena olevien videoiden määrä tai kesto.
    • Voit tarkentaa hakua klikkaamalla suodatinpalkkia uudelleen ja lisäämällä suodattimia.
  4. Klikkaa Ongelmat-sarakkeesta Omistajuuden siirto haluamasi omistajuuden siirtopyynnön kohdalta.
  5. Tarkasta pyyntö ja valitse toiminto:
    • HYVÄKSY SIIRTO: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat hyväksyä siirtopyynnön ja poistaa oman omistajuutesi sisältökohteesta.
    • HYLKÄÄ SIIRTO: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat hylätä siirtopyynnön ja vahvistaa omistavasi sisältökohteen.
      Jos et tee mitään 30 päivään, sisältökohteen omistajuus siirretään automaattisesti sille sisällön omistajalle, joka siirtopyynnön lähetti.
  6. Jos sinulla on kysymyksiä sisällön omistajalle, klikkaa hänen nimensä vierestä Lähetä sähköposti omistajalle . Kun viesti on valmis, klikkaa LÄHETÄ.
Voit tarkastaa omistajuuden siirtojen tilan klikkaamalla Tila ja valitsemalla Toimenpiteitä tarvitaan, Odottaa käyttäjän toimia tai Ratkaistu.

Useiden siirtopyyntöjen hyväksyminen tai hylkääminen kerralla

Voit hyväksyä tai hylätä useita sinulle lähetettyjä omistajuuden siirtopyyntöjä kerralla Studio Content Managerin Ongelmat ‐sivulta:

1. Klikkaa suodatinpalkkia ja valitse Ongelman tyyppi ja sitten Omistajuuden siirto ja sitten KÄYTÄ.
  2. Klikkaa valintaruutuja muokattavien siirtopyyntöjen kohdalta.
  3. Klikkaa HYVÄKSY OMISTAJUUDEN SIIRTO tai HYLKÄÄ OMISTAJUUDEN SIIRTO.