Tag stilling til anmodninger om ejerskabsoverførsel

De funktioner, der er beskrevet i denne artikel, er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes system til Content ID-matchning.

Ejerskabskonflikter over aktiver opstår, når flere indholdsejere gør krav på ejerskabsprocentdele for aktiver, der til sammen giver mere end 100 % inden for et bestemt område.

Anmod om ejerskab ved ejerskabskonflikter over aktiver

Under fanen Ejerskab og politik for et aktiv med en ejerskabskonflikt vil du se muligheden "Anmod om ejerskab" på aktivet for dine egne konfliktende områder.

Du kan anmode om ejerskab for op til tre eksisterende ejerskabskonflikter pr. dag med en valgfri bemærkning til den anden indholdsejer, som du er i konflikt med. Kun én konfliktende ejer ad gangen kan anmode om ejerskab over det samme aktiv for det samme område. Der kan kun foretages anmodninger vedrørende individuelle aktiver og ikke flere aktiver ad gangen.

Efter anmodningen vil den anden indholdsejer få vist et handlingspunkt i køen Ejerskabsoverførsler i afsnittet Aktiver i Content ID-menuen.

Administrer overførselsanmodninger

Køen "Ejerskabsoverførsler" indeholder tre faner:

Indgående ejerskabsoverførsler

Fanen "Indgående ejerskabsoverførsler" indeholder anmodninger, der kræver handling. Klik på aktivets titel for at se en anmodning.
  • Hvis du accepterer anmodningen, eller hvis du ved en fejl har hævdet et territorialt ejerskab for et aktiv, skal du klikke på Acceptér, og fjern mit ejerskab. Aktivets ejerskab overføres straks til den anmodende partner for de anmodede områder.
  • Hvis du har bekræftet nøjagtigheden af ​​dit angivne ejerskab, skal du først tilføje en obligatorisk bemærkning til den anden indholdsejer, som du er i konflikt med, og derefter klikke på Afvis anmodning. Konflikten om ejerskab er stadig aktiv.
  • Valgfri Status for gennemgang: Status for gennemgang er som standard "Ikke påbegyndt" for indgående anmodninger. Du kan indstille denne status for gennemgang til "I mail" eller "Igangværende" for nemmere sporing. Statussen for gennemgang kan også ses af den anden indholdsejer, der anmodede om ejerskab på aktivet.

Udgående ejerskabsoverførsler

Fanen "Udgående ejerskabsoverførsler" viser anmodninger, du har indledt, som afventer en handling fra den anden indholdsejer.

Gennemførte ejerskabsoverførsler

Fanen "Gennemførte ejerskabsoverførsler" viser gennemførte anmodninger og indeholder afgørelseshistorik og -bemærkninger.

Du kan også acceptere eller afvise flere indgående ejerskabsoverførsler. Det gør du ved at markere afkrydsningsfeltet for de overførselsanmodninger, du ønsker at foretage en massehandling for, og vælge den relevante handling i rullemenuen Handlinger.

Anmodninger om ejerskabsoverførsler udløber efter 30 dage. Hvis en ejerskabsoverførsel udløber, overføres aktivets ejerskab til den anmodende partner.