Los eienaarskapoordragversoeke op

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube Studio Inhoudbestuurder gebruik. Kontak jou YouTube Vennootbestuurder om toegang te kry.

Konflikte oor komponenteienaarskap vind plaas wanneer veelvuldige inhoudeienaars 100% eienaarskap van ’n komponent in ’n spesifieke gebied aanvoer.

Versoek ’n eienaarskapoordrag

As jou komponenteienaarskapinligting akkuraat is, kan jy ’n eienaarskapoordrag versoek van die inhoudeienaar met wie die eienaarskap in konflik is:

1. Meld by Studio Inhoudbestuurder aan.
  2. Kies Kwessies  op die linkerkieslys.
  3. Klik die filtreerbalk  en kies Kwessietipe en dan Eienaarskapkonflik en dan PAS TOE.
  4. Klik in die Kwessie-kolom ’n Eienaarskapkonflik-skakel langs ’n komponent se titel.
    • Die Eienaarskapkonflik-bladsy sal oopmaak. Hierdie bladsy wys besonderhede oor die gebiede waar daardie komponent se eienaarskap in konflik is.
    • Jy kan die lys volgens Gebied of Ander party filtreer.
  5. As jy die akkuraatheid van jou gebiedseienaarskap bevestig het, moet jy die merkblokkie klik langs ’n gebied of veelvuldige gebiede en VERSOEK EIENAARSKAP kies.
  6. Skryf ’n boodskap (minimum van 10 karakters) waarin jy die rede vir jou eienaarskapversoek in die gekose gebiede stel. Die boodskap sal gestuur word na die ander inhoudeienaars met wie die komponenteienaarskap in konflik is.
    • As jy eienaarskap van meer as een inhoudeienaar af versoek, kan jy Stuur dieselfde boodskap aan alle partye of Stuur ’n ander boodskap aan elke party kies.
      • As jy Stuur ’n ander boodskap aan elke party kies, sal dit vir die tekskassie veelvuldige oortjies gee wat elk met die naam van ’n inhoudeienaar geëtiketteer is. Klik die name om tussen verskillende boodskappe te wissel.
  7. Klik op STUUR wanneer jy klaar geskryf het. Die ander inhoudeienaars sal dan ’n eienaarskapoordrag op hul Kwessies-bladsy sien.
Notas:
  • Om oordragversoeke te sien, wat jy gestuur het en wat nog nie opgelos is nie, moet jy teruggaan na die Kwessies-bladsy en filtreer volgens Status: Wag tans vir.
  • Jy kan eienaarskapoordragte vir tot 100 bestaande eienaarskapkonflikte per dag versoek.
  • Slegs een inhoudeienaar (van dieselfde komponent in dieselfde gebied) kan op ’n slag ’n oordragversoek stuur.
  • Oordragversoeke kan slegs op individuele komponente gemaak word, nie in grootmaat vir baie komponente op ’n slag nie.

Gaan inkomende oordragversoeke na

Om na te gaan en te kies hoe om eienaarskapoordragversoeke wat aan jou gestuur is, te hanteer:

1. Meld by Studio Inhoudbestuurder aan.
  2. Klik Kwessies  op die linkerkieslys.
  3. Klik die filtreerbalk  en kies Kwessietipe en dan Eienaarskapoordrag en dan PAS TOE.
    • Jy kan ook direk hierheen kom van die Kontroleskerm-bladsy af deur die Eienaarskapoordragte-skakel te klik.
    • Klik ’n kolomnaam om die lys te sorteer. Jy kan sorteer volgens: vervaldatum, komponenttitel, komponentskeppingdatum, geraakte daaglikse kyke , leeftydkyke, aantal opgeëisde video’s wat geraak is, of tydsduur.
    • Klik weer die filtreerbalk en voeg nog filters by om jou soektog meer spesifiek te maak.
  4. Klik Eienaarskapoordrag in die Kwessies-kolom op die eienaarskapoordragversoek wat jy wil nagaan.
  5. Gaan die versoek na en kies hoe om dit te hanteer:
    • AANVAAR OORDRAG: Kies hierdie opsie om die oordragversoek te aanvaar en verwyder jou eienaarskap van die komponent af.
    • VERWERP OORDRAG: Kies hierdie opsie om die oordragversoek te verwerp en jou eienaarskap van die komponent te bevestig.
      As jy nie binne 30 dae optree nie, sal komponenteienaarskap outomaties oorgedra word na die inhoudeienaar wat vir jou die oordragversoek gestuur het.
  6. As jy ’n vraag aan ’n inhoudeienaar wil stel, kan jy Stuur e-pos na eienaar  langs hul naam klik. Klik STUUR wanneer jy klaar jou boodskap geskryf het.
Om die status van jou eienaarskapoordragte na te gaan, klik Status en kies Optrede vereis, Wag tans vir of Opgelos.

Aanvaar of verwerp oordragversoeke in grootmaat

Jy kan van die Kwessies  -bladsy af in Studio Inhoudbestuurder baie inkomende eienaarskapoordragversoeke op ’n slag aanvaar of verwerp:

1. Klik die filtreerbalk en kies Kwessietipe en dan Eienaarskapoordrag en dan PAS TOE.
  2. Klik die merkblokkies langs die oordragversoeke wat jy wil wysig.
  3. Klik AANVAAR EIENAARSKAPOORDRAG of VERWERP EIENAARSKAPOORDRAG.