YouTube Music-spillelister

Gjennom spillelistene på YouTube Music kan du oppdage nye artister, låtskrivere, produsenter og sanger.

Finn YouTube Music-spillelister

Slik finner du YouTube Music-spillelister:

• Gå til youtube.com/music i en nettleser.
  • Søk etter «Musikkanalen» i YouTube-mobilappen etterfulgt av velg Musikkanalen på YouTube.

Slik fungerer spillelistene

I musikkspillelistene våre samles musikk fra hele YouTube ved hjelp av en rekke signaler. Noen eksempler er maskinlæring, sosiale signaler, signaler fra andre Google-produkter og -tjenester samt manuelle inndata (blant annet fra lytterne våre). Spillelistene fungerer også som ett av mange signaler til anbefalingssystemet på YouTube. Hvis en sang er populær i musikkspillelistene våre og på YouTube generelt, er det større sannsynlighet for at den blir anbefalt til lytterne.