Musikk-spillelister på YouTube

Gjennom Musikk-spillelistene på YouTube kan du oppdage nye artister og sanger.

Slik finner du Musikk-spillelistene på YouTube

Slik finner du Musikk-spillelistene på YouTube:

• Gå til youtube.com/music i en nettleser.
  • Søk etter «Musikk» i YouTube-mobilappen og deretter velg Musikk-kanalen på YouTube.

Slik fungerer spillelistene

I musikkspillelistene våre samles musikk fra hele YouTube. Dette gjøres ved bruk av en rekke forskjellige signaler, som maskinlæring, sosiale signaler, signaler fra andre Google-produkter og -tjenester samt manuelle inndata (blant annet fra lytterne våre). Spillelistene fungerer også som ett av mange signaler til anbefalingssystemet på YouTube. Hvis en sang er populær i musikkspillelistene våre og på YouTube generelt, er det større sannsynlighet for at den blir inkludert i anbefalinger.