YouTube Musicin soittolistat

YouTube Musicin soittolistojen avulla voit löytää uusia artisteja, lauluntekijöitä, tuottajia ja kappaleita.

Mistä YouTube Musicin soittolistat löytyvät?

Tee näin:

• Mene selaimella osoitteeseen youtube.com/music.
  • Hae YouTube-mobiilisovelluksessa hakusanalla "musiikkikanava" ja sitten valitse YouTube Music ‑kanava.

Näin soittolistat toimivat

Musiikkisoittolistat kootaan YouTubessa julkaistusta musiikista erilaisten signaalien perusteella. Valinnassa huomioidaan koneoppiminen, sosiaaliset signaalit, signaalit muista Googlen tuotteista ja palveluista sekä ihmisten (esimerkiksi kuuntelijoiden) tuottamat tiedot. Nämä soittolistat ovat yksi YouTuben suosittelujärjestelmän monista osista. Mitä paremmin kappale menestyy musiikkisoittolistoilla ja YouTubessa, sitä todennäköisemmin se nousee esiin kuuntelijoille.