YouTube Music-playlister

YouTube Music-playlister er en smart måde at opdage nye kunstnere, sangskrivere, producere og sange på.

Find YouTube Music-playlister

Sådan finder du YouTube Music-playlister:

• Gå til youtube.com/music i en webbrowser.
  • Søg efter "Musikkanal" i YouTube-mobilappen og så, og vælg YouTube-musikkanalen.

Sådan fungerer playlister

Vores musikplaylister henter musik fra hele YouTube ved hjælp af forskellige signaler. Dette omfatter maskinlæring, sociale signaler, signaler fra andre Google-produkter og -tjenester samt input fra personer (bl.a. fra vores lyttere). Disse playlister fungerer som et af mange input til YouTubes anbefalingssystem. Jo hyppigere et nummer afspilles på vores musikplaylister og på YouTube, desto større er sandsynligheden for, at det bliver synligt for lyttere.