Llistes de reproducció de YouTube Music

Les llistes de reproducció de YouTube Music són una bona manera de descobrir cançons i artistes nous.

Cercar llistes de reproducció de YouTube Music

Per cercar llistes de reproducció de YouTube Music pots fer el següent:

• Visita youtube.com/music en un navegador web.
  • Cerca "Música" a l'aplicació YouTube per a mòbils i, a continuació, selecciona el canal de música de YouTube.

Com funcionen les llistes de reproducció

Les nostres llistes de reproducció obtenen música de YouTube a través de diverses fonts, com ara l'aprenentatge automàtic, els mitjans socials i altres productes i serveis de Google, així com de dades introduïdes per persones (inclosos els nostres oients). Aquestes llistes de reproducció són una de les moltes fonts que serveixen per alimentar el sistema de recomanacions de YouTube. Com més èxit tingui una cançó a les nostres llistes de reproducció de música i a YouTube, més probable serà que arribi als oients.