Blockera andra tittare i livechattar på YouTube

Om du inte längre vill se en annan tittares meddelanden i livechatten kan du blockera tittaren. Tittaren kan då inte heller se dina meddelanden, såvida du inte lägger upp dem på tittarens kanal eller på en kanal där han eller hon är moderator.

Obs! Endast tittare kan blockera andra tittare. Om du blockerar en tittare kan hen eventuellt även blockeras på andra Google-produkter och -tjänster. Kreatörer och moderatorer kan dölja tittare från sina kanaler genom att moderera livechatten.

Så här blockerar du användare i livechattar

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Blockera någon i livechatten

1. Tryck på meddelandet från tittaren du vill blockera.
  2. Tryck på Blockera.

Avblockera någon i livechatten

Om du vill avblockera en tittare kan du göra det på myaccount.google.com/blocklist.