Andere kijkers in de live chat blokkeren

Als je de berichten van een andere kijker niet langer in de live chat wilt zien, kun je die kijker blokkeren. De andere kijker ziet jouw berichten ook niet, tenzij je post op het kanaal van deze gebruiker of op een kanaal waarop deze persoon moderator is.

How to block users on live chat

1. Tik op het bericht van de kijker die je wilt blokkeren.
  2. Selecteer Blokkeren.

Alleen kijkers kunnen andere kijkers blokkeren. Als je een gebruiker blokkeert, wordt deze mogelijk ook bij andere Google-producten en -services geblokkeerd.

Als je de blokkering van een gebruiker wilt opheffen, ga je naar myaccount.google.com/blocklist.

Creators en moderators kunnen gebruikers op hun kanaal verbergen door de live chat te beheren.