Andere kijkers in de live chat van YouTube blokkeren

Als je de berichten van een andere kijker niet meer in de live chat wilt zien, kun je die kijker blokkeren. De andere kijker ziet jouw berichten ook niet, tenzij je post op het kanaal van deze gebruiker of op een kanaal waarvan deze persoon moderator is.

Opmerking: Alleen kijkers kunnen andere kijkers blokkeren. Als je een kijker blokkeert, wordt deze misschien ook bij andere Google-producten en -services geblokkeerd. Creators en moderators kunnen kijkers op hun kanaal verbergen door de live chat te beheren.

How to block users on live chat

Iemand blokkeren in een live chat

1. Tik op het bericht van de kijker die je wilt blokkeren.
  2. Tik op Blokkeren.

Iemands blokkering opheffen in een live chat

Als je de blokkering van een kijker wilt opheffen, ga je naar myaccount.google.com/blocklist.