Blokker andre seere i direktechatten på YouTube

Hvis du ikke lenger vil se meldingene fra en annen seer i direktechatten, kan du blokkere brukeren. Den andre seeren kan heller ikke se meldingene dine, med mindre du legger dem ut på seerens kanal eller en kanal der hen er moderator.

Merk: Det er bare seere som kan blokkere andre seere. Hvis du blokkerer en seer, kan det hende denne blokkeringen også gjelder i andre Google-produkter og -tjenester. Skapere og moderatorer kan skjule seere fra kanalen sin ved å moderere direktechatten.

Slik blokkerer du brukere i direktechatten

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Blokkér andre i direktechatten

1. Trykk på meldingen til seeren du ønsker å blokkere.
  2. Trykk på Blokkér.

Opphev blokkeringer i direktechatten

For å oppheve blokkeringen av en annen seer kan du gå til myaccount.google.com/blocklist.