Bloquejar altres espectadors al xat en directe de YouTube

Si vols deixar de veure els missatges d'un altre espectador al xat en directe, pots bloquejar-lo. L'altre espectador també deixarà de veure els teus missatges, tret que facis una publicació al seu canal o en un canal de què sigui moderador.

Nota: només els espectadors poden bloquejar altres espectadors. En fer-ho, pot ser que també els bloquegin en altres productes i serveis de Google. Els creadors i moderadors poden amagar espectadors del seu canal moderant el xat en directe.

Com es poden bloquejar usuaris en un xat en directe

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Bloquejar algú al xat en directe

1. Toca el missatge de l'espectador que vols bloquejar.
  2. Toca Bloqueja.

Desbloquejar una persona al xat en directe

Per desbloquejar un espectador, ves a myaccount.google.com/blocklist.

Articles relacionats

Bloquejar un comentador

Bloquejar o desbloquejar comptes d'altres persones

Moderar el xat en directe

Bloquejar contingut i canals: controls parentals

Gestionar les recomanacions i els resultats de la cerca