Bloquejar altres espectadors al xat en directe

Si vols deixar de veure els missatges d'un altre espectador al xat en directe, pots bloquejar-lo. L'altre espectador també deixarà de veure els teus missatges, tret que publiquis al seu canal o en un canal del qual en sigui el moderador.

How to block users on live chat

1. Toca el missatge de l'espectador que vols bloquejar.
  2. Selecciona Bloqueja.

Només els espectadors poden bloquejar altres espectadors. En fer-ho, pot ser que també els bloquegin en altres productes i serveis de Google.

Per desbloquejar un usuari, accedeix a myaccount.google.com/blocklist.

Els creadors i moderadors poden amagar usuaris del seu canal moderant el xat en directe.