Navigeren in YouTube Studio

YouTube Studio is de thuisbasis voor creators. Je kunt hier op één plek je aanwezigheid beheren, je kanaal laten groeien, met je publiek communiceren en geld verdienen.

Opmerking: Je kunt het donkere thema aanzetten in YouTube Studio.

Navigeren in YouTube Studio

Abonneer je op het YouTube Creators-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Je kanaal beheren

YouTube Studio-app voor Android

1. Open de YouTube Studio-app .

Gebruik het menu onderaan om je video's en kanaal te beheren.

• Dashboard: Krijg een momentopname van de analytische gegevens, content en reacties op je kanaal.
  • Content: Geef je video's, Shorts, livestreams en playlists weer. Je kunt hier onder andere videogegevens bewerken en videobeperkingen checken.
  • Analytics: Houd de prestaties van je kanaal en video's bij met statistieken en rapporten in YouTube Analytics.
  • Reacties: Bekijk en beantwoord reacties op je video's.
  • Inkomsten genereren: Als je aan het YouTube-partnerprogramma deelneemt, kun je je instellingen voor inkomsten genereren beheren.

How to Use the YouTube Studio Mobile App

Krijg tips voor videoapparatuur en tips voor video-opnamen, speciaal bedoeld voor creators.

Navigatietips

De nieuwste updates krijgen

Gebruik het YouTube Studio-dashboard voor de nieuwste updates, zoals:

Hulp vragen

Tik op je profielfoto en dan Helpcentrum .

Feedback sturen

Tik op je profielfoto en dan Feedback sturen.