Rapport over krav

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS. Kontakt din YouTube-partneradministrator for at få adgang.

Rapporten over krav viser partnere de aktive, inaktive og afventende krav på aktiver i deres CMS.

Rapporten omfatter krav på private, skjulte og blokerede videoer. Den indeholder også attributter og indstillinger for hvert krav, f.eks. anvendt politik, kravtype og oprindelse.

Rapporten over krav er tilgængelig på daglig basis.

Download rapporten

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Rapporter i menuen til venstre.
  3. Klik på fanen Krav.
  4. I kolonnen Download rapporter skal du klikke på versionsnavnet og vælge rapporten for at downloade den.
Bemærk! Når et felt har mere end ét element, er de enkelte elementer adskilt med en lodret streg: "|".

Hvad indeholder rapporten

FELT BESKRIVELSE
Kravets id YouTube-genereret id for det tilknyttede krav.
Kravstatus Angiver, om kravets status er AKTIV, INAKTIV eller AFVENTENDE.
Detaljer om kravets status Oplysninger om statussen for et krav, f.eks. LUKKET_MANUELT.
Kravmetode Den metode, der blev anvendt til at fremsætte et krav mod en video.
Kravtype Angiver, om der er gjort krav på lyden, det visuelle indhold eller det audiovisuelle indhold i videoen.
Aktiv-id YouTube-genereret aktiv-id, der er knyttet til kravet.
Video-id YouTube-genereret video-id for den video, der er gjort krav på.
Uploader Navnet på den YouTube-bruger, der har uploadet den video, der er gjort krav på.
Kanal-id YouTube-genereret kanal-id for den kanal, der offentliggjorde den video, der er gjort krav på.
Kanalens viste navn Vist navn for den kanal, der offentliggjorde den video, der er gjort krav på.
Videotitel Titel på den video, der er gjort krav på.
Visninger Antal visninger af den video, der er gjort krav på.
Matchende varighed Kravets samlede varighed for match.
Længste match Kravets længste matchende del.
Indholdstype Musikindholdstypen for den video, der er gjort krav på. Kun relevant for musikpartnere.
Referencevideo-id YouTube-genereret video-id for en reference. Kun relevant, hvis kravet er knyttet til en reference, der er oprettet fra en YouTube-video.
Reference-id YouTube-genereret id for referencen, der er tilknyttet et krav. Dette felt vil være tomt for partneruploadede krav.
Kravpolitik-id Unikt id for en anvendt politik, der i øjeblikket er tilgængelig i API. Disse oplysninger vises ikke i Studio CMS.
Aktivpolitik-id Unikt id for en ejerpolitik, der i øjeblikket er tilgængelig i API. Disse oplysninger vises ikke i Studio CMS.
Kravpolitikken Tjen penge Områder, hvor den anvendte kravpolitik er Tjen penge. Landekode på 2 bogstaver.
Kravpolitikken Spor Områder, hvor den anvendte kravpolitik er Spor. Landekode på 2 bogstaver.
Kravpolitikken Bloker Områder, hvor den anvendte kravpolitik er Bloker. Landekode på 2 bogstaver.
Aktivpolitikken Tjen penge Områder, hvor ejerpolitikken er Tjen penge. Landekode på 2 bogstaver.
Aktivpolitikken Spor Områder, hvor ejerpolitikken er Spor. Landekode på 2 bogstaver.
Aktivpolitikken Bloker Områder, hvor ejerpolitikken er Bloker. Landekode på 2 bogstaver.
Oprettelsesdato for krav Den dato, kravet blev oprettet.
Dato for videoupload Den dato, den video, der er gjort krav på, blev offentliggjort.
Tilpasset id Det valgfri metadatafelt for aktivet bruges til entydigt at identificere et aktiv, som regel ved hjælp af en intern kode. Andre partnere kan ikke se dine tilpassede id'er.
Videoens varighed i sekunder Varigheden i sekunder af den video, der er gjort krav på.
Aktivtitel Titlen på det aktiv, der er knyttet til kravet.
Aktivetiketter Liste over eventuelle aktivetiketter forbundet med aktivet.
TMS TMS-id fra aktivets metadata. Kun relevant for tv-/filmpartnere.
Instruktør Oplysninger om instruktør fra aktivets metadata. Kun relevant for tv-/filmpartnere.
Sæson Sæsonnummer fra aktivets metadata. Kun relevant for tv-/filmpartnere.
Afsnitsnummer Afsnitsnummer fra aktivets metadata. Kun relevant for tv-/filmpartnere.
Afsnitstitel Titel på et afsnit fra aktivets metadata. Kun relevant for tv-/filmpartnere.
Udgivelsesdato Udgivelsesdato fra aktivets metadata. Kun relevant for tv-/filmpartnere.
HFA-sangkode HFA-id fra aktivets metadata. Kun relevant for musikpartnere.
ISRC ISRC-id'er fra alle ejere fra aktivets metadata. fra aktivets metadata. Kun relevant for musikpartnere.
GRid GRid-oplysninger fra aktivets metadata. Kun relevant for musikpartnere.
Kunstner Kunstnernavn fra aktivets metadata. Kun relevant for musikpartnere.
Album Albumnavn fra aktivets metadata. Kun relevant for musikpartnere.
Pladeselskab Pladeselskabets navn fra aktivets metadata. Kun relevant for musikpartnere.
ISWC ISWC-id fra aktivets metadata. Kun relevant for musikpartnere.
Forfattere Navne på forfattere fra aktivets metadata. Kun relevant for musikpartnere.
UPC UPC-id fra aktivets metadata. Kun relevant for musikpartnere.
Kvalifikation til Shorts Dette felt angiver, om en video er en YouTube Shorts-video.