Informe de reclamacions

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube Studio.

L'informe de reclamacions mostra als partners les reclamacions actives, inactives i pendents dels recursos al seu Gestor de continguts.

També inclou les reclamacions de vídeos privats, ocults i bloquejats, així com els atributs i la configuració de cada reclamació, com ara la política aplicada, el tipus de reclamació i l'origen, entre d'altres.

L'informe de reclamacions està disponible diàriament.

Baixar l'informe

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Informes .
  3. Fes clic a la pestanya Reclamacions.
  4. A la columna Baixar els informes, fes clic al nom de la versió i selecciona l'informe per baixar-lo.
Nota: quan un camp té més d'un element, es fa servir la barra vertical (|) a mode de separació.

Què inclou l'informe

CAMP DESCRIPCIÓ
Identificador de la reclamació L'identificador generat per YouTube associat a la reclamació.
Estat de la reclamació Especifica si l'estat de la reclamació és ACTIVA, INACTIVA O PENDENT.
Detall de l'estat de la reclamació Detall sobre l'estat d'una reclamació, com ara TANCADA_MANUALMENT.
Origen de la reclamació El mètode amb què s'ha creat una reclamació contra un vídeo.
Tipus de reclamació Especifica si s'ha reclamat l'aspecte d'àudio, visual o audiovisual del vídeo.
Identificador de recurs L'identificador de recurs generat per YouTube associat a la reclamació
Identificador de vídeo L'identificador de vídeo generat per YouTube corresponent al vídeo reclamat.
Usuari que ha penjat el vídeo El nom de l'usuari de YouTube que ha penjat el vídeo reclamat.
ID del canal L'ID de canal generat per YouTube corresponent al canal que ha publicat el vídeo reclamat.
Nom de visualització del canal El nom de visualització del canal que ha publicat el vídeo reclamat.
Títol del vídeo El títol del vídeo reclamat.
Visualitzacions El nombre de visualitzacions del vídeo reclamat.
Durada de la coincidència La durada total de coincidència d'una reclamació.
Coincidència més llarga El fragment coincident més llarg d'una reclamació.
Tipus de contingut Tipus de contingut musical del vídeo reclamat. Només s'aplica als partners de música
Identificador del vídeo de referència L'identificador de vídeo generat per YouTube associat a una referència. Només és aplicable si la reclamació està associada a una referència creada a partir d'un vídeo de YouTube.
Identificador de la referència L'identificador generat per YouTube assignat a la referència associada a una reclamació. En el cas de les reclamacions penjades per partners, aquest camp ha de quedar en blanc.
Identificador de la política de reclamació L'identificador únic d'una política aplicada, actualment disponible en API. Aquest camp no es mostra al Gestor de continguts de Studio.
Identificador de la política de recursos L'identificador únic d'una política de propietari, actualment disponible en API. Aquest camp no es mostra al Gestor de continguts de Studio.
Política de reclamació: Monetitza Els territoris on la política de reclamació aplicada és Monetitza (codi de país o de regió de 2 lletres).
Política de reclamació: Seguiment Els territoris on la política de reclamació aplicada és Seguiment (codi de país o de regió de 2 lletres).
Política de reclamació: Bloqueja Els territoris on la política de reclamació aplicada és Bloqueja (codi de país o de regió de 2 lletres).
Política de recursos: Monetitza Els territoris on la política de propietari és Monetitza (codi de país o de regió de 2 lletres).
Política de recursos: Seguiment Els territoris on la política de propietari és Seguiment (codi de país o de regió de 2 lletres).
Política de recursos: Bloqueja Els territoris on la política de propietari és Bloqueja (codi de país o de regió de 2 lletres).
Data de creació de la reclamació La data en què s'ha creat la reclamació.
Data de pujada del vídeo La data en què s'ha publicat el vídeo reclamat.
Identificador personalitzat El camp opcional de metadades del recurs que s'utilitza per identificar de manera única un recurs, generalment un codi intern; els altres partners no poden veure els teus identificadors personalitzats.
Durada del vídeo en segons La durada del vídeo reclamat en segons.
Títol del recurs El títol del recurs associat a la reclamació.
Etiquetes del recurs La llista de qualsevol etiqueta de recurs associada al recurs.
TMS L'identificador TMS present a les metadades del recurs. Només s'aplica als partners creadors de contingut televisiu i pel·lícules.
Director La informació del director present a les metadades del recurs. Només s'aplica als partners creadors de contingut televisiu i pel·lícules.
Temporada El número de temporada present a les metadades del recurs. Només s'aplica als partners creadors de contingut televisiu i pel·lícules.
Número d'episodi El número d'episodi present a les metadades del recurs. Només s'aplica als partners creadors de contingut televisiu i pel·lícules.
Títol de l'episodi El títol de l'episodi present a les metadades del recurs. Només s'aplica als partners creadors de contingut televisiu i pel·lícules.
Data d'estrena La data d'estrena present a les metadades del recurs. Només s'aplica als partners creadors de contingut televisiu i pel·lícules.
Codi de cançó HFA L'identificador HFA present a les metadades del recurs. Només s'aplica als partners de música.
ISRC Els identificadors ISRC proporcionats per tots els propietaris presents a les metadades del recurs. Només s'aplica als partners de música.
GRid La informació de GRid present a les metadades del recurs. Només s'aplica als partners de música.
Artista El nom de l'artista present a les metadades del recurs. Només s'aplica als partners de música.
Àlbum El títol de l'àlbum present a les metadades del recurs. Només s'aplica als partners de música.
Discogràfica El nom de la discogràfica present a les metadades del recurs. Només s'aplica als partners de música.
ISWC L'identificador ISWC present a les metadades del recurs. Només s'aplica als partners de música.
Autors Els noms dels autors presents a les metadades del recurs. Només s'aplica als partners de música.
UPC L'identificador UPC present a les metadades del recurs. Només s'aplica als partners de música.
Requisits d'idoneïtat de Shorts Aquest camp indica si un vídeo és un curt de YouTube.