Videoiden yhteiskatselu YouTube VR ‑sovelluksessa

Huom. YouTube VR:n Katso yhdessä ‑toiminto ei ole enää käytettävissä. Katso lisätietoja YouTube VR:n käyttämisestä.

Voit katsoa YouTube VR ‑videoita yhdessä muiden kanssa YouTube VR:n Katso yhdessä ‑toiminnolla.

Ryhmään liittyminen, ryhmästä poistuminen ja avatarin valitseminen

Ryhmään liittyminen

1. Valitse soittimen säätimien alta Katso yhdessä.
  2. Valitse haluamasi avatar valitsemalla näkyviin tulevan avatarin vierestä Muokkaa.

Voit myös liittyä kokonaan uuteen ryhmään valitsemalla Asetukset  > Etsi uusi ryhmä.

Ryhmästä poistuminen

Valitse ruudun alareunan ohjauspaneelista Poistu

Videon katsominen toisen käyttäjän kanssa

Muiden käyttäjien katselemat videot näkyvät pikkukuvina heidän avatariensa takana. Voit mennä katsomaan näitä videoita heidän kanssaan.
  1. Vie kursori toisen käyttäjän avatarin päälle, niin näet heidän katselemansa videon pikkukuvan ja aikaleiman.
  2. Voit liittyä mukaan katsomaan samaa videota samasta kohdasta klikkaamalla avataria.

Huom. Mainokset, yksityiset videot ja ikärajoitetut videot on piilotettu.

Vaikka aloitat videon katselun siitä kohdasta, jossa toinen käyttäjä on, voit silti ohjata videon toistoa itse. Jos videon puskurointi on hidasta tai käytät soittimen säätimiä, kuten keskeytystä, toisto ei ole enää samassa tahdissa toisen käyttäjän kanssa.

Huom. Jos avatarit ovat videon edessä, voit siirtää ne sivuun. Klikkaa avatarien palkkia ja vedä se eri paikkaan.

Käyttäjän estäminen tai ilmoituksen tekeminen

Jos estät käyttäjän, et enää näe tai kuule häntä eikä hän sinua eikä teitä yhdistetä enää jatkossa.  Jos teet ilmoituksen käyttäjästä, YouTubelle lähetetään arvioitavaksi käyttäjän katsoma video ja lyhyt äänileike ryhmästä.

Osallistujan estäminen tai ilmoituksen tekeminen

1. Vie hiiri kohtaan Asetukset .
  2. Valitse Estä tai Tee ilmoitus.

Voit estää käyttäjän tai tehdä hänestä ilmoituksen myös viemällä valitsimen hänen päälleen ja valitsemalla avautuvasta valikosta Estä. Asetuksista  voit myös estää tai tehdä ilmoituksen sellaisista käyttäjistä, jotka ovat äskettäin lähteneet ryhmästä.

Ääniasetusten muuttaminen

Äänenvoimakkuuden muuttaminen

Voit säätää äänenvoimakkuutta Daydream-kaukosäätimellä tai videosoittimen säätimillä.

Toisen käyttäjän äänenvoimakkuuden muuttaminen Vie valitsin osallistujan nimen päälle ja säädä äänenvoimakkuutta näkyviin tulevalla liukusäätimellä.

Ryhmän äänenvoimakkuuden muuttaminen Vie hiiri ruudun alareunassa olevan ohjauspaneelin äänenvoimakkuuden  päälle.

Oman mikrofonin mykistäminen Valitse ruudun alareunassa olevan ohjauspaneelin mikrofoni Mikrofoni. Jos näet kolme vihreää pistettä puhuessasi, mikrofonisi vastaanottaa edelleen ääntä.

Katseluhistoria

Katso yhdessä ‑tilassa katsotut videot – sekä omasi että muiden osallistujien – lisätään katseluhistoriaasi. Katso miten voit poistaa videoita katseluhistoriasta.