Se sammen i YouTube VR-appen

Bemærk! Se sammen i YouTube VR er ikke længere tilgængeligt. Få flere oplysninger om brug af YouTube VR.

Du kan se YouTube VR-videoer sammen med andre i Se sammen i YouTube VR.

Deltag i eller forlad en gruppe, og vælg din avatar

Deltag i en gruppe

1. Vælg Se sammen under afspilningsknapperne.
  2. Vælg din avatar ved at vælge Rediger ud for den avatar, der vises.

Du kan også være med i en ny gruppe af personer ved at klikke på Find ny gruppe under Indstillinger .

Forlad en gruppe

Vælg Afslut i kontrolpanelet nederst på skærmen.

Se sammen med en anden deltager

Du kan se, hvad andre deltagere ser, i miniaturebillederne bag deres avatarer, og beslutte dig for at se det sammen med dem.
  1. Hold markøren over en persons avatar for at se den video, som vedkommende ser. Du vil så kunne se videoens miniaturebillede og tidsstempel.
  2. Klik på avataren for at se den samme video samtidigt.

Bemærk! Private videoer og aldersbegrænsede videoer vil være skjult.

Selvom du går ind i videoen på samme sted som den anden deltager, styrer du stadig selv din egen video. Hvis du oplever langsom bufferlagring, sætter videoen på pause eller foretager en anden videohandling, er din video ikke længere synkroniseret med de andre deltageres videoer.

Bemærk! Hvis avatarerne blokerer dit udsyn, kan du flytte dem ud til siden. Klik på den bjælke, som avatarerne står på, og træk den et andet sted hen.

Bloker eller rapportér en person

Hvis du blokerer en person, kan hverken du eller vedkommende, som du har blokeret, se hinanden, og I bliver ikke matchet igen.  Hvis du rapporterer en person, sendes den video, som den pågældende bruger ser, til gennemgang hos YouTubes medarbejdere, sammen med en kort lydoptagelse af hele gruppen.

Bloker eller rapportér en deltager

1. Hold markøren over Indstillinger .
  2. Vælg Bloker eller Rapportér.

Du kan også blokere eller rapportere en bruger ved at holde markøren over den pågældende bruger og klikke på Bloker i den menu, der vises. Via Indstillinger  kan du også blokere eller rapportere brugere, der har forladt gruppen for nylig.

Administrer lydindstillinger

Juster lydstyrken

Brug Daydream-fjernbetjeningen eller videoafspillerens betjeningsknapper til at justere lydstyrken.

Juster andres lydstyrke Hold markøren over deltagerens navn, og flyt lydstyrkeskyderen.

Juster gruppens lydstyrke Hold markøren over lydikonet  på kontrolpanelet nederst på skærmen.

Slå lyden fra for dig selv Vælg mikrofonikonet Mic på kontrolpanelet nederst på skærmen. Hvis du kan se tre grønne prikker, når du taler, registrerer mikrofonen din lyd.

Afspilningshistorik

Videoer, som er set i Se sammen – både dine videoer og andre deltageres videoer – føjes til din afspilningshistorik. Få mere at vide om, hvordan du fjerner videoer fra afspilningshistorikken.