Verificar la teva identitat o informació de pagament

Per a activitats del Compte de Google específiques, com ara registrar-se en productes o serveis de Google, fer transaccions o canviar formes de pagament, és possible que hagis de verificar la teva identitat o la propietat de la forma de pagament utilitzada.
Consell: per verificar la teva identitat a l'aplicació Google Pay, segueix aquestes instruccions.

Sobre la verificació

Per què podem demanar-te que verifiquis la teva identitat
  • Per verificar que la vostra informació és correcta quan accediu a contingut concret.
  • Per verificar la vostra identitat quan completeu una transacció amb Google.
  • Perquè hem detectat activitat o transaccions poc habituals.
  • Perquè necessitem més informació per motius legals o normatius.

Important: si et demanem que verifiquis el teu compte, es cancel·laran les transaccions pendents. Els càrrecs pendents que figurin al teu extracte bancari desapareixeran en un termini de 14 dies laborables.

Quina informació se't pot demanar que proporcionis

Per completar la verificació, és possible que se us demani que verifiqueu cada forma de pagament. Per fer-ho, podeu sol·licitar un codi de verificació.

També pot ser que se us demani que proporcioneu:

• El nom legal
  • El nom que s'utilitza al vostre perfil de pagaments
  • L'adreça
  • La data de naixement
  • Una imatge del vostre document d'identitat oficial
  • Una acreditació d'adreça
  • Una imatge de la teva forma de pagament.
Com utilitzem la teva informació

Google utilitza la informació que proporcioneu per:

• Verificar la vostra identitat o forma de pagament.
  • Protegir-vos contra fraus i usos abusius.
  • Millorar els serveis de verificació dels productes de Google.

La teva informació verificada, com ara el nom i l'adreça, s'emmagatzema amb el teu Compte de Google. Pots gestionar-la a payments.google.com.

Si escau, la informació que enviïs es tractarà d'acord amb la política de privadesa de Google i l'avís de privadesa de Google Payments.

Com es pot completar la verificació

Per verificar la teva informació, és possible que hagis d'enviar documents o sol·licitar un codi. És possible que alguns mètodes de verificació no estiguin disponibles en funció del producte o de l'activitat que vulguis completar.

1. Ves a payments.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu compte.
  3. A la part superior dreta, fes clic a Alertes Alert i, a continuació, Verifica.
  4. Al costat de la targeta que has de verificar, fes clic a Verifica.
  5. Segueix les instruccions en pantalla del teu mètode de verificació.
  6. Repeteix els passos anteriors amb cada forma de pagament que s'hagi de verificar.

Mètodes de verificació

Per completar la verificació, se't demanarà que utilitzis un dels mètodes següents.

Sol·licitar un codi de verificació
  1. Feu clic a Obtén el codi.
  2. Aneu al lloc web de l'emissor de la forma de pagament i inicieu la sessió al vostre compte.
  3. A l'historial de transaccions, veuràs un càrrec temporal inferior a 1,95 USD amb el concepte "GOOGLE". El codi de verificació són els 6 darrers dígits.
    • L'import del càrrec temporal varia segons el tipus de moneda.
    • En principi, rebreu el codi immediatament, però pot tardar fins a 7 dies.
    • Consell: el càrrec o la retenció al teu compte és temporal. Els càrrecs es reembossaran en un termini de 30 dies.
  4. Introdueix el codi de 6 dígits.
  5. Fes clic a Verifica.
Penjar documents

Important:

• La informació que pengis per a aquest procés només s'utilitza amb finalitats d'identificació i es gestiona d'acord amb els requisits normatius locals.
  • El mètode de pujada del document no està disponible per a la verificació de compres a YouTube ni a Google Store.

Per verificar la teva identitat o forma de pagament, cerca la sol·licitud de verificació. Per veure una llista dels documents acceptats i les instruccions, fes servir l'enllaç de la sol·licitud de verificació.

La documentació ha de complir aquests requisits:

• Ha d'incloure el mateix nom complet en tots els documents que enviïs.
  • Ha de ser actual i no pot haver caducat.
  • Ha de ser llegible.

Assegura't que la imatge que penges:

• És una imatge d'un document i no de res més.
  • És llegible.
  • És en color i no en blanc i negre.
  • No està desenfocada i no té reflexos ni poca llum.
  • Mostra els quatre extrems del document sencer.

Si emmascares la informació dels documents:

• Als extractes bancaris, emmascara:
    • Els números de compte complets de manera que només es vegin els 4 darrers dígits.
    • Qualsevol saldo o transacció del compte. Els saldos i les transaccions dels comptes no són necessaris per a la verificació.
  • Per emmascarar dades, pots dibuixar un quadre fosc que cobreixi la informació sensible abans de penjar el document.

Consells:

• Comprova que el nom, l'adreça i la informació de pagament estiguin actualitzats a payments.google.com.
  • Un cop hagis enviat els documents, la verificació pot tardar uns quants dies.

Verificar amb un extracte bancari (només per a desenvolupadors de Play)

En alguns països o regions, és possible que els desenvolupadors de Google Play hagin de verificar la seva forma de pagament per a desemborsaments amb un extracte bancari. Els extractes bancaris que pengis no poden tenir una antiguitat superior a 180 dies.

1. Inicia la sessió a payments.google.com.
  2. Fes clic a Subscripcions i serveis.
  3. A "Aplicacions de Google Play", fes clic a Gestiona.
  4. A "Com reps els pagaments", fes clic a Afegeix una forma de pagament.
  5. Cerca el compte bancari que has afegit com a forma de pagament per a desemborsaments.
  6. Fes clic a Verifica.
  7. Penja una còpia de l'extracte bancari. Pots penjar una imatge o un PDF.
    • Emmascara la informació sensible de l'extracte bancari, però assegura't que la informació següent es vegi clarament:
      • Els quatre darrers dígits del número de compte bancari.
      • Detalls complets del número d'encaminament, el codi d'entitat bancària, el codi IFSC, el codi d'oficina, el codi SWIFT o qualsevol identificador similar.
      • En funció de la part del món on siguis, el codi d'identificació bancària pot tenir un nom diferent.

Un cop hagis enviat l'extracte bancari, la verificació pot tardar uns quants dies.

Corregir problemes relacionats amb la verificació

Corregir problemes relacionats amb els codis de verificació i les retencions temporals

Obtén informació sobre com pots corregir problemes quan proves de verificar les formes de pagament amb un codi de verificació.

Corregir problemes relacionats amb la verificació de documents

Per resoldre el problema:

• Si reps un correu electrònic o un missatge d'error, segueix les instruccions del missatge.
  • Si necessites l'ajuda del nostre equip per resoldre el problema, contactarem amb tu després de revisar la teva informació.

Verificació fallida

Si no aconseguim verificar-vos, us enviarem un correu electrònic un cop hàgim pres una decisió. Per apel·lar-hi en contra, segueix les instruccions del correu electrònic.