YouTuben katselu televisiossa käyttämällä Chromecastia, Castia ja AirPlayta

Voit ohjata television YouTube-toistoa puhelimella, tabletilla tai tietokoneella Google Castin tai AirPlayn kautta valitsemalla striimauskuvakkeen . Jos suoratoistat mobiililaitteella, lataa YouTube-sovellus. Mobiililaitteen selaimella ei tällä hetkellä voi suoratoistaa sisältöä youtube.comista.

Huom. Jos olet YouTube TV ‑jäsen ja haluat katsella YouTube TV:tä televisiolla, katso lisätietoja YouTube TV:n ohjekeskuksesta.

Näin katsot YouTubea televisiossa käyttämällä striimausta, Chromecastia tai AirPlayta

YouTuben katselu televisiossa Castin tai AirPlayn kautta

Ennen kuin aloitat: Sinun on ehkä otettava Chromecast käyttöön.

Jos sinulla ei ole älytelevisiota tai muuta striimauslaitetta, sinun on otettava Chromecast käyttöön striimataksesi YouTube-sisältöä mobiililaitteesta, tabletista tai tietokoneesta televisioon.

1. Varmista, että puhelin, tabletti tai tietokone on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin TV-laite.
  2. Jos Chromecast tai AirPlay on saatavilla, videosoittimessa näkyy striimauskuvake .
    • Huom. AirPlay on käytettävissä vain iOS-laitteilla.
  3. Aloita striimaus Castin tai AirPlayn kautta striimauskuvakkeella .
Huomioitavaa
  • Cast  toimii millä tahansa TV-laitteella, joka tukee YouTuben käyttöä televisiossa – ei siis vain Chromecastilla.
  • Muista ladata YouTube-sovellus, jos striimaat mobiililaitteella. Mobiililaitteen selaimella ei tällä hetkellä voi suoratoistaa sisältöä youtube.comista.