YouTuben katselu televisiosta yhdistettyjen laitteiden kautta

Huom. Tämä ominaisuus ei välttämättä ole saatavilla YouTuben valvotussa käyttökokemuksessa. Lue lisää täältä.

Voit yhdistää puhelimen, tabletin tai tietokoneen älytelevisioon tai muuhun striimauslaitteeseen ja katsella YouTubea televisiosta. YouTubea voi katsella TV:ssä samalla tavalla sekä TV:n YouTube-sovelluksella että striimaamalla laitteelta Chromecastiin.

Jos käytät puhelinta tai tablettia, lataa YouTube-sovellus, jos et ole sitä vielä tehnyt. Mobiililaitteen selaimella ei tällä hetkellä voi suoratoistaa sisältöä youtube.comista.

Huomioitavaa
  • Striimaus  toimii millä tahansa TV-laitteella, joka tukee YouTube on TV:tä – ei siis vain Chromecastilla.
  • Jos olet YouTube TV:n jäsen ja haluat katsella YouTube TV:tä televisiolla, katso lisätietoja YouTube TV:n ohjekeskuksesta.

Näin katsot YouTubea televisiossa käyttämällä striimausta, Chromecastia tai AirPlayta

Älytelevisioon tai striimauslaitteeseen yhdistäminen

1. Varmista, että älytelevisio tai striimauslaite on käyttövalmiina.
  2. Varmista, että tietokone on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin älytelevisio tai striimauslaite.
  3. Siirry tietokoneen Chrome-selaimella osoitteeseen youtube.com.
  4. Valitse katsottava video ja klikkaa videosoittimesta striimauskuvaketta .
  5. Valitse laite, johon haluat striimata, ja odota yhteyttä. Kun yhteys on muodostettu, video alkaa pyöriä TV:ssä.

Älytelevision tai striimauslaitteen yhteyden katkaiseminen

1. Klikkaa striimauskuvaketta .
  2. Klikkaa Lopeta striimaus yhteyden katkaisemiseksi.

YouTuben selailu älytelevisiolla tai striimauslaitteella

YouTube-sovellus kaukosäätimenä

• Napauta striimauskuvaketta .
  • Valitse kaukosäädinkuvake .
  • Hallitse striimausta näytöllä olevan kaukosäätimen avulla.

Älytelevision kaukosäädin

• Yritä hallita striimausta televisiosi kaukosäätimellä. Useimpia TV-kaukosäätimiä tuetaan, eikä erillistä asennusta tarvita.
  • Jos kaukosäätimesi ei toimi, tarkista älytelevisiosi käyttöoppaasta, onko siinä CEC-tuki. Jos on, seuraa oppaan ohjeita CEC:n käynnistämisestä ja yritä hallita striimausta kaukosäätimellä.