Använda den infogade spelaren

Med den infogade spelaren kan du titta på videor medan du bläddrar på YouTube.

Obs! Om du tittar på en video under en viss tid medan du bläddrar kan det hända att den hamnar i din visningshistorik. Läs mer om hur du hanterar visningshistoriken.

Med den infogade spelaren kan du spola framåt, spola tillbaka och titta på videor medan du bläddrar på fliken Hem och på sökresultatsidan. När du scrollar i hemflödet och sökresultaten börjar videor spelas upp utan ljud med automatisk textning. Om du vill kan du även slå på ljudet med den infogade spelaren.

Den infogade spelaren kan vara aktiverad som standard när du använder wifi eller mobildata. Följ anvisningarna nedan om du vill anpassa din upplevelse för infogade spelare:

Så här aktiverar och inaktiverar du den infogade spelaren:

1. Välj din profilbild .
  2. Tryck på Inställningar Inställningar följt av Allmänt.
  3. Tryck på Uppspelning i flöden.
  4. Välj önskat alternativ:
    • Alltid på – använd via wifi och mobildata
    • Endast wifi – använd endast när det finns en wifi-anslutning
    • Av – använd inte alls

Obs! Funktionen för infogad spelare betatestas för närvarande och kanske inte är tillgänglig för alla. Tillgängligheten kan komma att ändras, men just nu går det bara att använda den infogade spelaren på mobila Android-enheter. Funktionen är inte kompatibel med äldre operativsystem eller äldre versioner av YouTube-appen.