Använda den infogade spelaren

Med den infogade spelaren kan du titta på videor medan du bläddrar på YouTube.

Obs! Om du tittar på en video under en viss tid medan du bläddrar kan det hända att den hamnar i din visningshistorik. Läs mer om hur du hanterar visningshistoriken.

Med direktuppspelning kan du spola framåt, spola tillbaka och titta på videor medan du bläddrar på startsidan och i sökresultaten. När du utforskar YouTube pekar du på en video för att börja spela upp den utan ljud med automatisk textning.

Så här aktiverar och inaktiverar du den infogade spelaren:

1. Klicka på din profilbild .
  2. Klicka på Inställningar .
  3. Klicka på Uppspelning och prestanda.
  4. Aktivera eller inaktivera direktuppspelning.

Om direktuppspelning inte är aktiverat kan du endast titta på förhandsgranskningar på tre sekunder av en video.