Bruk den innebygde spilleren

Med den innebygde spilleren kan du se på videoer mens du blar gjennom innhold på YouTube.

Merk: Hvis du ser på videoer mens du blar, kan de bli lagt til i seerloggen din. Dette avhenger av hvor lenge du ser på. Finn ut mer om hvordan du administrerer seerloggen.

Med den innebygde spilleren kan du se på videoer og spole frem og tilbake mens du blar gjennom innhold på Startside-fanen  og søkeresultatsiden. Når du ruller gjennom Startside-feeden og søkeresultater, spilles videoene av automatisk med lyden av og teksting aktivert. Du kan velge å slå på lyden i den innebygde spilleren.

Den innebygde spilleren kan være slått på som standard når du bruker wifi eller mobildata. Hvis du vil tilpasse den innebygde spilleren, følger du veiledningen nedenfor:

Slik slår du den innebygde spilleren av eller på:

1. Velg profilbildet ditt .
  2. Trykk på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Generelt.
  3. Trykk på Avspilling i feeder.
  4. Velg ønsket alternativ:
    • Alltid på – brukes både med wifi og mobildata.
    • Bare wifi – brukes bare når du er koblet til wifi.
    • Av – brukes aldri.

Merk: Innebygd spiller-funksjonen er i betaversjon og kanskje ikke tilgjengelig for alle. Den innebygde spilleren kan foreløpig bare brukes på Android-mobilenheter, men dette kan endre seg. Funksjonen er ikke kompatibel med eldre operativsystemer eller eldre versjoner av YouTube-appen.