De inline speler gebruiken

Met de inline speler kun je video's bekijken terwijl je op YouTube browst.

Opmerking: Als je een video gedurende een bepaalde tijd bekijkt terwijl je browst, kan deze in je kijkgeschiedenis worden opgenomen. Lees meer informatie over hoe je je kijkgeschiedenis beheert.

Met afspelen in feeds kun je video's vooruitspoelen, terugspoelen en bekijken terwijl je op het tabblad Home  en de pagina met zoekresultaten browst. Als je door je Home-feed en zoekresultaten scrollt, worden video's zonder geluid en met ondertiteling afgespeeld. Als je wilt, kun je ook het geluid aanzetten bij het afspelen in feeds.

De inline speler kan standaard aanstaan als je wifi of mobiele data gebruikt. Volg de instructies hieronder als je de inline speler wilt aanpassen:

De inline speler aan- of uitzetten:

1. Selecteer je profielfoto .
  2. Tik op Instellingen Instellingen en dan Algemeen.
  3. Tik op Afspelen in feeds.
  4. Kies de optie die je wilt gebruiken:
    • Altijd aan: Bij wifi en mobiele data gebruiken
    • Alleen wifi: Alleen bij wifi gebruiken
    • Uit: helemaal niet gebruiken

Opmerking: De functie voor afspelen in feeds bevindt zich in de bètafase en is misschien niet voor iedereen beschikbaar. Op dit moment kan de inline speler alleen op iPhones worden gebruikt, maar dit kan nog veranderen. Deze functie werkt niet met oudere besturingssystemen of oudere versies van de YouTube-app.