De inline speler gebruiken

Met de inline speler kun je video's bekijken terwijl je op YouTube browst.

Opmerking: Als je een video gedurende een bepaalde tijd bekijkt terwijl je browst, kan deze in je kijkgeschiedenis worden opgenomen. Lees meer informatie over hoe je je kijkgeschiedenis beheert.

Met inline afspelen kun je video's vooruitspoelen, terugspoelen en bekijken terwijl je op de homepage  en in de zoekresultaten browst. Plaats de muisaanwijzer op een video op YouTube om deze zonder geluid en met ondertiteling af te spelen.

De inline speler aan- of uitzetten:

1. Klik op je profielfoto .
  2. Klik op Instellingen .
  3. Klik op Afspelen en prestaties.
  4. Zet Inline afspelen aan of uit.

Als inline afspelen uitstaat, kun je alleen videovoorbeelden van 3 seconden bekijken.