Upotetun soittimen käyttäminen

Upotetulla soittimella voit katsoa videoita samalla, kun selaat YouTubea.

Huom. Jos katsot videota tietyn ajan selaamisen aikana, se voidaan tallentaa katseluhistoriaasi. Lue lisää katseluhistoriasi ylläpidosta.

Upotetulla soittimella voit katsoa videoita sekä kelata niitä eteen- ja taaksepäin samalla, kun selaat etusivua  ja hakutulossivua. Kun tutkit etusivun fiidiä ja hakutuloksia ja aloitat videon, video on mykistetty ja tekstitykset näkyvät oletuksena. Voit halutessasi laittaa äänen päälle upotetussa soittimessa.

Upotettu soitin voi olla oletuksena päällä Wi-Fi- tai mobiilidatayhteydellä. Voit muokata upotetun soittimen käyttökokemusta seuraavasti:

Näin laitat upotetun soittimen päälle tai pois päältä:

1. Valitse profiilikuvasi .
  2. Valitse Asetukset Asetukset ja sitten Yleiset.
  3. Valitse Toisto syötteissä.
  4. Valitse haluamasi vaihtoehto:
    • Aina käytössä – Käytä Wi-Fi- ja mobiilidatayhteydellä.
    • Vain Wi-Fi – Käytä vain Wi-Fi-yhteydellä.
    • Pois käytöstä – Älä käytä lainkaan

Huom. Upotettu soitin on betavaiheessa, eikä se välttämättä ole kaikkien saatavilla. Saatavuus voi muuttua, mutta tällä hetkellä upotettua soitinta voi käyttää vain Android-mobiililaitteilla. Ominaisuus ei ole yhteensopiva vanhojen käyttöjärjestelmien tai YouTube-sovelluksen vanhempien versioiden kanssa.