Brug den indlejrede afspiller

Den indlejrede afspiller giver dig mulighed for at se videoer, mens du søger på YouTube.

Bemærk! Hvis du ser en video i et vist stykke tid, mens du browser, kan den komme til at indgå i din afspilningshistorik. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din afspilningshistorik.

Den indlejrede afspiller giver dig mulighed for at spole frem og tilbage og se videoer, mens du kigger på fanen Start og søgeresultatsiden. Når du ruller gennem dit startfeed og dine søgeresultater, bliver videoer afspillet med lyden slået fra og undertekster aktiveret automatisk. Hvis du vil, kan du også slå lyden til i den indlejrede afspiller.

Den indlejrede afspiller er muligvis slået til som standard, når du bruger enten Wi-Fi eller mobildata. Hvis du gerne vil tilpasse din indlejrede afspiller, skal du følge vejledningen nedenfor:

Sådan slår du den indlejrede afspiller til eller fra:

1. Vælg dit profilbillede .
  2. Tryk på Indstillinger Indstillinger og så Generelt.
  3. Tryk på Afspilning i feeds.
  4. Vælg din indstilling:
    • Altid slået til: Brug på Wi-Fi og mobildata
    • Kun Wi-Fi: Brug kun, når enheden har forbindelse til Wi-Fi
    • Fra: Undlad helt at bruge afspilleren

Bemærk! Den indlejrede afspiller er i beta og muligvis ikke tilgængelig for alle. Selvom tilgængeligheden kan ændres, er det lige nu kun Android-mobilenheder, der kan bruge den indlejrede afspiller. Denne funktion er ikke kompatibel med ældre operativsystemer eller ældre versioner af YouTube-appen.