Brug Autoplay i startfeed på visse enheder

Hvis du er YouTube Premium-medlem og har en Android-enhed (v6.0 eller nyere), kan du se videoer, mens du kigger på fanen Startside i YouTube-appen. Når du ruller gennem dit startfeed, bliver videoer afspillet med lyden slået fra og undertekster aktiveret automatisk. Dette giver dig mulighed for nemt at se eksempler på forskellige videoer, mens du udforsker appen.

Bemærk! Hvis du ser en video i et bestemt stykke tid, mens du browser, kan den komme til at indgå i din afspilningshistorik. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din afspilningshistorik.

Sådan slår du Autoplay i startfeed til eller fra:

1. Vælg dit profilbillede.
  2. Tryk på Indstillinger
  3. Tryk på Autoplay .
  4. Slå Autoplay i startfeed til eller fra.
Bemærk! Som standard fungerer Autoplay i startfeed både via Wi-Fi og mobildata. Åbn Indstillinger , og vælg din foretrukne valgmulighed, hvis du vil tilpasse Autoplay i startfeed:
  • Brug på Wi-Fi og mobildata
  • Brug kun, når enheden har forbindelse til Wi-Fi
  • Deaktiver Autoplay i startfeed
Denne funktion er kun tilgængelig for Android-appen version 13.10 eller nyere og Android OS-version 6.0 og nyere.