Brug autoplay i Start på visse enheder

Du kan se forsmag på videoer og afspille dem, mens du kigger på fanen Start  i YouTube-appen. Når du ruller gennem dit startfeed, bliver videoer afspillet med lyden slået fra og undertekster aktiveret automatisk. På den måde kan du let se en forsmag på forskellige videoer, mens du browser i appen.

Du kan også se tre sekunders forsmag på en video, når du holder markøren over videoens miniaturebillede.

Bemærk! Hvis du ser en video i et vist stykke tid, mens du browser, kan den komme til at indgå i din afspilningshistorik. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din afspilningshistorik.

Sådan slår du Autoplay i Start til eller fra:

1. Vælg dit profilbillede  .
  2. Tryk på Indstillinger Indstillinger .
  3. Tryk på Afspilning uden lyd i feeds.
  4. Slå funktionen til, kun Wi-Fi eller fra.
Bemærk! Autoplay i Start kan være aktiveret som standard, hvis du bruger enten Wi-Fi eller mobildata. Hvis du vil tilpasse oplevelsen med Autoplay i Start, skal du åbne Indstillinger Indstillinger og vælge din foretrukne valgmulighed:
  • Brug på Wi-Fi og mobildata
  • Brug kun, når enheden har forbindelse til Wi-Fi
  • Deaktiver Autoplay på startsiden
For Premium-brugere på Android-enheder er denne funktion kun tilgængelig for appversion 13.10 eller nyere og OS-version 6.0 eller nyere. For brugere af den annonceunderstøttede udgave på Android-enheder er denne funktion kun tilgængelig for Android-appen version 13.30 eller nyere og OS-version 6.0 eller nyere.