Utilitzar el reproductor inserit

El reproductor inserit et permet veure vídeos mentre navegues per YouTube.

Nota: si mires un vídeo durant un cert temps mentre navegues, és possible que s'inclogui al teu historial de visualitzacions. Obtén més informació sobre com pots gestionar l'historial de visualitzacions.

La reproducció als feeds et permet avançar els vídeos, rebobinar-los i mirar-los mentre navegues per la pestanya Inici i per la pàgina de resultats de cerca. Mentre et desplacis pel feed de la pàgina d'inici i pels resultats de la cerca, els vídeos es començaran a reproduir amb el so silenciat i els subtítols activats automàticament. Si vols, també pots activar el so amb la reproducció als feeds.

És possible que el reproductor inserit estigui activat de manera predeterminada quan utilitzis Wi‑Fi o dades mòbils. Si vols personalitzar l'experiència del reproductor inserit, segueix les indicacions següents:

Per activar o desactivar el reproductor inserit:

1. Selecciona la teva foto de perfil .
  2. Toca Configuració Configuració i després General.
  3. Toca Reproducció als feeds.
  4. Selecciona l'opció que prefereixis:
    • Sempre activat, si el vols utilitzar amb Wi‑Fi i dades mòbils.
    • Només amb Wi‑Fi, si el vols utilitzar només quan tinguis connexió a una xarxa Wi‑Fi.
    • Desactivat, si no el vols utilitzar.

Nota: la funció de reproducció als feeds es troba en versió beta i és possible que no estigui disponible per a tothom. Tot i que la disponibilitat pot canviar, ara mateix només els iPhones poden utilitzar el reproductor inserit. Aquesta funció no és compatible amb les versions antigues dels sistemes operatius i l'aplicació YouTube.