Kanavajäsenyyksien ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Huom. On omalla vastuullasi varmistaa, että kanavajäsenyyksien käyttö on YouTuben ehtojen ja käytäntöjen sekä kaikkien sovellettavien lakien ja säädösten mukaista.

Kanavasi jäsenyydet

Ehdot täyttävät kanavat voivat ottaa kanavajäsenyydet käyttöön

1. Kirjaudu tietokoneella Google-tilillesi.
  2. Siirry jäsenyyssivulle.
  3. Klikkaa Aloita ja seuraa näytön ohjeita.

Kanavajäsenyyksien poistaminen käytöstä

Huom. Jos poistat kanavajäsenyydet käytöstä, kaikki jäsenien toistuvat maksut peruutetaan. Jäseniä ei saa takaisin automaattisesti, vaan katsojien on itse liityttävä kanavasi jäseniksi uudelleen.
  1. Kirjaudu tietokoneella Google-tilillesi.
  2. Siirry jäsenyyssivulle.
  3. Klikkaa rataskuvaketta  > Valitse Poista jäsenyydet käytöstä > Poista käytöstä.

Jos jäsenyydet päättyvät kanavalla (jäsenyydet poistetaan käytöstä joko kanavan omasta aloitteesta tai väärinkäytön tai YouTube-kumppaniohjelmasta poistamisen seurauksena), kaikille kanavan aktiivisille maksaneille jäsenille hyvitetään kuukauden jäsenmaksu ja kanavan osuus hyvitettävistä tuloista vähennetään kanavalta.

Verkostosi kanavajäsenyydet

Kanavajäsenyyksien käyttöönoton salliminen verkostolle

1. Kirjaudu tietokoneella YouTube MCN ‑tilillesi.

2. Mene osoitteeseen www.youtube.com/paid_features_signup
  3. Valitse Maksulliset ominaisuudet ‑kohdasta Ota käyttöön.

Peruutukset, lopettaminen ja hyvitykset

Jäsenen pyytäessä hyvitystä YouTube määrittää oman harkintansa mukaan, onko pyyntö perusteltu. Jos myönnämme jäsenelle hyvityksen, osuutesi maksettavasta hyvityksestä vähennetään AdSense-tililtäsi. Lue lisää YouTuben maksullisten kanavajäsenyyksien hyvityskäytännöstä.

Jos jäsenyystoiminto loppuu kanavalla (poistetaan käytöstä joko kanavan omasta aloitteesta, käyttöehtojen rikkomisen seurauksena tai YouTube-kumppaniohjelmasta poistamisen seurauksena), kaikille kanavan aktiivisille maksaneille jäsenille hyvitetään kuukauden jäsenmaksu ja kanavan osuus hyvitettävistä tuloista vähennetään kanavalta.