Merk posisjonen din i videoer og direktesendinger

Når du merker posisjonen din i videoer og direktesendinger, kan seerne dine finne dem når de søker etter stedet du merket. De kan også se andre videoer merket med det samme området.

Du kan se stedsmerkingen på alle de aktuelle videosidene dine. Seerne ser merkingen på de offentlige videoene dine samt på ikke-oppførte eller private videoer du deler med dem. Seerne kan klikke på stedet for å søke etter offentlige videoer fra samme sted.

Slik merker du posisjonen din i videoer og direktesendinger 📍

Abonner på YouTube-kanalen for skapere for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Merk en video med et sted i YouTube Studio

1. Åpne YouTube Studio.
  2. Velg Innhold på menyen til venstre.
  3. Øverst klikker du på Direkte- eller Opplastinger-fanen.
  4. Klikk på tittelen eller miniatyrbildet til en video.
  5. Klikk på Flere alternativer.
  6. Søk etter et sted du vil merke videoen med, under «Innspillingssted».
  7. Velg stedet, og klikk på Lagre øverst til høyre.