Je locatie taggen op video's en livestreams

Als je je locatie tagt op je video's en livestreams, kunnen kijkers je video's vinden aan de hand van die locatie. Ook kunnen ze andere video's met dezelfde locatietag bekijken.

Je kunt getagde locaties bekijken op de weergavepagina van je video's. Kijkers zien de tag op je openbare video's en op verborgen video's of privévideo's die je met hen deelt. Als je kijkers op Locatie klikken, kunnen ze naar openbare video's met dezelfde locatietag zoeken.

How to Tag Your Location on Videos & Live Streams📍

Bètaversie van YouTube Studio

1. Open de bètaversie van YouTube Studio.

2. Ga naar Video's.

3. Klik op de titel of thumbnail van een video.

4. Klik op Details.

5. Klik op Geavanceerd.

6. Zoek onder Videolocatie naar een locatie om te taggen.

7. Selecteer de locatie en klik rechtsboven op Opslaan