Lisää sijaintitietoja videoihin ja striimeihin

Kun lisäät sijaintitiedot videoihisi ja striimeihisi, katsojat voivat etsiä videoita sijainnin perusteella. He näkevät myös muut samalle alueelle merkityt videot.

Näet merkityt sijainnit minkä tahansa videosi katselusivulla. Katsojat näkevät merkinnät julkisilla videoillasi sekä heille erikseen jakamillasi piilotetuilla tai yksityisillä videoilla. Katsojat voivat hakea samaan paikkaan tagattuja julkisia videoita klikkaamalla Sijainti.

Sijainnin tagaaminen videoihin ja livestriimeihin 📍

Tilaa YouTube Creators ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Tagaa video YouTube Studiossa

1. Avaa YouTube Studio.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö.
  3. Avaa yläreunasta Live- tai Lataukset-välilehti.
  4. Klikkaa videon nimeä tai pikkukuvaa.
  5. Klikkaa Lisää vaihtoehtoja.
  6. Hae tagattava sijainti kohdasta "Videon sijainti".
  7. Valitse sijainti ja klikkaa oikeasta yläkulmasta Tallenna