Tag din placering i videoer og livestreams

Hvis du tagger din placering i dine videoer og livestreams, kan seerne finde dine videoer ved hjælp af denne placering. De kan også se andre videoer, der er tagget i det samme område.

Du kan se taggede placeringer på afspilningssiden for dine videoer. Seerne vil kunne se tags i dine offentlige videoer samt i skjulte eller private videoer, som du deler med dem. Seerne kan klikke på Placering for at søge efter offentlige videoer fra samme sted.

Sådan tagger du din lokation i videoer og livestreams📍

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Tag en video i YouTube Studio

1. Åbn YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på fanen Live eller fanen Uploads øverst.
  4. Klik på en videos titel eller miniaturebillede.
  5. Klik på Se mere.
  6. Under "Lokation for video" skal du søge efter en lokation, du kan tagge.
  7. Vælg lokationen, og klik på Gem øverst til højre.