Etiquetar la ubicació dels vídeos i les transmissions en directe

Si etiquetes la ubicació als teus vídeos i transmissions en directe, els espectadors podran trobar-los a partir de la ubicació. També podran veure altres vídeos que s'hagin etiquetat a la mateixa zona.

Pots veure les ubicacions etiquetades a la pàgina de visualització de qualsevol dels teus vídeos. Els espectadors veuran l'etiqueta en tots els vídeos públics, ocults o privats que comparteixis amb ells, i podran fer clic a Ubicació per cercar vídeos públics de la mateixa ubicació.

Com es pot etiquetar la ubicació en vídeos i transmissions en directe📍

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Etiquetar una transmissió en directe al mòbil

1. Toca Captura .
  2. Toca EMET EN DIRECTE .
  3. Crea un títol i, a continuació, selecciona una opció de configuració de privadesa.
  4. Per afegir una ubicació, selecciona una de les ubicacions suggerides o bé toca Afegeix Apropa i cerca una ubicació.

Nota: és possible que se't demani que concedeixis permís d'ubicació a l'aplicació perquè sigui més fàcil etiquetar la ubicació de la transmissió en directe.

Etiquetar un vídeo al mòbil

1. Toca Captura .
  2. Per gravar un vídeo nou, selecciona Grava .
  3. Per penjar un vídeo des del telèfon, selecciona'l a la galeria.
  4. Crea un títol i, a continuació, selecciona una opció de configuració de privadesa.
  5. Per afegir una ubicació, selecciona una de les ubicacions suggerides o bé toca Afegeix Apropa i cerca una ubicació.

Nota: és possible que se't demani que concedeixis un permís d'ubicació a l'aplicació perquè sigui més fàcil etiquetar el vídeo amb una ubicació.

Editar les dades d'ubicació d'un vídeo

1. A la part superior dreta, toca la teva foto de perfil.
  2. Toca El teu canal.
  3. Toca Vídeos.
  4. Toca Més '' i, a continuació, Edita .
  5. Selecciona una de les ubicacions suggerides o bé toca Afegeix Apropa i cerca una ubicació.

Nota: si afegeixes la ubicació d'un vídeo públic, aquesta informació estarà disponible a YouTube i també en altres productes de Google. És possible que també es mostri en altres aplicacions o al web mitjançant les diverses API per a desenvolupadors que oferim.