Etiquetar la ubicació dels vídeos i reproduccions en directe

Si etiquetes la ubicació dels teus vídeos i reproduccions en directe amb, els espectadors podran trobar els teus vídeos en funció de la ubicació. També podran veure altres vídeos que s'hagin etiquetat a la mateixa zona.

Pots veure les ubicacions etiquetades a la pàgina de visualització de qualsevol dels teus vídeos. Els espectadors veuran l'etiqueta en qualsevol dels vídeos públics, ocults o privats que comparteixis amb ells, i podran fer clic a Ubicació per cercar vídeos públics de la mateixa ubicació.

How to Tag Your Location on Videos & Live Streams📍

Etiquetar un vídeo a YouTube Studio

1. Obre YouTube Studio.
  2. Al menú esquerre, selecciona Contingut.
  3. A la part superior, fes clic a les pestanyes Directes o Pujades.
  4. Fes clic al títol o a la miniatura d'un vídeo.
  5. Fes clic a Més opcions.
  6. A "Ubicació del vídeo", cerca una ubicació per etiquetar-lo.
  7. Selecciona la ubicació i fes clic a Desa a la part superior dreta.