Merk jou ligging in video's en regstreekse strome

As jy jou ligging in video's en regstreekse strome merk, kan kykers jou video's volgens daardie ligging opspoor. Hulle kan ook ander video's kyk wat in dieselfde omgewing gemerk is.

Jy kan gemerkte liggings op die kykbladsy van enige van jou video's bekyk. Kykers sal die merker kan bekyk op enige van jou publieke, ongelyste of privaat video's wat jy met hulle deel. Kykers kan ligging klik om vir publieke video's uit dieselfde omgewing te soek.

Hoe om jou ligging in video's en regstreekse strome te merk📍

Merk ’n video in YouTube Studio

1. Maak YouTube Studio oop.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik die Regstreeks- of Oplaaie-oortjie aan die bokant.
  4. Klik die titel of miniprent van ’n video.
  5. Klik Meer opsies.
  6. Soek ’n ligging om te merk onder "Videoligging".
  7. Kies die ligging en klik Stoor bo regs.