Tagga din plats i videor och livestreamar

När du taggar din plats i videor och livestreamar kan tittarna hitta dina videor utifrån den platsen. De kan även se andra videor som taggades i samma område.

Du kan se taggade platser på visningssidan för dina videor. Tittarna ser taggen i alla dina offentliga, olistade eller privata videor som du delar med dem. Tittarna kan klicka på en plats för att söka efter offentliga videor från samma plats.

Så här taggar du din plats i videor och livestreamar📍

Prenumerera på kanalen YouTube Creators för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Tagga en livestream på en mobil enhet

1. Tryck på Skapa .
  2. Tryck på SÄND LIVE .
  3. Ange titel och välj integritetsinställning.
  4. Lägg till en plats genom att välja ett platsförslag eller trycka på Lägg till Zooma in och leta efter en plats.

Obs! Du kan bli ombedd att bevilja platsbehörighet i appen så att det blir enklare att tagga streamen med en plats.

Tagga en video på en mobil enhet

1. Tryck på Skapa .
  2. Om du vill spela in en ny video väljer du Spela in .
  3. Om du vill ladda upp en video från telefonen väljer du videon i galleriet.
  4. Ange titel och välj integritetsinställning.
  5. Lägg till en plats genom att välja ett platsförslag eller trycka på Lägg till Zooma in och leta efter en plats.

Obs! Du kan bli ombedd att bevilja platsbehörighet i appen så att det blir enklare att tagga streamen med en plats.

Redigera platsdata för en video

1. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  2. Tryck på Din kanal.
  3. Tryck på Videor.
  4. Tryck på Mer ” och sedan på Redigera .
  5. Välj ett platsförslag eller tryck på Lägg till Zooma in och leta efter en plats.

Obs! Om du lägger till en videoplats för en offentlig video blir den informationen tillgänglig både på YouTube och i andra Google-produkter. Den kan också synas i andra appar eller på webben via våra olika programmeringsgränssnitt för utvecklare.