Tag din placering i videoer og livestreams

Hvis du tagger din placering i dine videoer og livestreams, kan seerne finde dine videoer ved hjælp af denne placering. De kan også se andre videoer, der er tagget i det samme område.

Du kan se taggede placeringer på afspilningssiden for dine videoer. Seerne vil kunne se tags i dine offentlige videoer samt i skjulte eller private videoer, som du deler med dem. Seerne kan klikke på Placering for at søge efter offentlige videoer fra samme sted.

Sådan tagger du din lokation i videoer og livestreams📍

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Tag en livestream på mobilenheder

1. Tryk på Optag .
  2. Tryk på GÅ LIVE .
  3. Opret en titel, og vælg derefter en adgangsindstilling.
  4. Hvis du vil tilføje en lokation, skal du vælge en foreslået lokation eller trykke på Tilføj Zoom ind og søge efter en lokation.

Bemærk! Du bliver muligvis bedt om at give en lokationstilladelse i appen for at gøre det nemmere at tagge din stream med en lokation.

Tag en video på mobilenheder

1. Tryk på Optag .
  2. Hvis du vil uploade en video fra din telefon, skal du vælge videoen i galleriet.
  3. Vælg Optag for at optage en ny video.
  4. Opret en titel, og vælg derefter en adgangsindstilling.
  5. Hvis du vil tilføje en lokation, skal du vælge en foreslået lokation eller trykke på Tilføj Zoom ind og søge efter en lokation.

Bemærk! Du bliver muligvis bedt om at give en lokationstilladelse i appen for at gøre det nemmere at tagge din video med en lokation.

Rediger lokationsdata for en video

1. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  2. Vælg Din kanal.
  3. Tryk på Videoer.
  4. Tryk på Mere '' og derefter på Rediger.
  5. Vælg en foreslået lokation, eller tryk på Tilføj Zoom ind, og søg efter en lokation.

Bemærk! Hvis du føjer en videolokation til en offentlig video, vil disse oplysninger være tilgængelige på YouTube og også i andre Google-produkter. De bliver muligvis også vist i andre apps eller på nettet via vores forskellige udvikler-API'er.