Merk jou ligging in video's en regstreekse strome

As jy jou ligging in video's en regstreekse strome merk, kan kykers jou video's volgens daardie ligging opspoor. Hulle kan ook ander video's kyk wat in dieselfde omgewing gemerk is.

Jy kan gemerkte liggings op die kykbladsy van enige van jou video's bekyk. Kykers sal die merker kan bekyk op enige van jou publieke, ongelyste of privaat video's wat jy met hulle deel. Kykers kan ligging klik om vir publieke video's uit dieselfde omgewing te soek.

Hoe om jou ligging in video's en regstreekse strome te merk📍

Merk ’n regstreekse stroom op ’n mobiele toestel

1. Tik op Vang Vas .
  2. Tik op GAAN REGSTREEKS .
  3. Skep ’n titel en kies dan ’n privaatheidinstelling.
  4. As jy ’n ligging wil byvoeg, kan jy ’n voorgestelde ligging kies of tik op Voeg By Zoom in en ’n ligging soek.

Let wel: Jy sal dalk gevra word om ’n liggingtoestemming in die app toe te staan om dit makliker te maak om jou stroom met ’n ligging te merk.

Merk ’n video op ’n mobiele toestel

1. Tik op Vang Vas .
  2. Om ’n video van jou foon af op te laai, moet jy die video in die galery kies.
  3. Kies Neem op  om ’n nuwe video op te neem.
  4. Skep ’n titel en kies dan ’n privaatheidinstelling.
  5. As jy ’n ligging wil byvoeg, kan jy ’n voorgestelde ligging kies of tik op Voeg By Zoom in en ’n ligging soek.

Let wel: Jy sal dalk gevra word om ’n liggingtoestemming in die app toe te staan om dit makliker te maak om jou video met ’n ligging te merk.

Wysig liggingdata van ’n video

1. Tik op jou profielfoto bo regs.
  2. Kies Jou kanaal.
  3. Tik op Video's.
  4. Tik op Meer '' en tik dan op Wysig.
  5. Kies ’n voorgestelde ligging of tik op Voeg By Zoom in en soek ’n ligging.

Let wel: As jy ’n videoligging vir ’n publieke video byvoeg, sal hierdie inligting op YouTube en ook op ander Google-produkte beskikbaar wees. Dit kan dalk deur ons verskillende ontwikkelaar-API’s ook in ander apps of oral op die web verskyn.