Finn musikk fra artister du liker

Du kan abonnere på en artist for å holde deg oppdatert på ny musikk, nye videoer og nye turnéer. Når du abonnerer, vises alle nye videoer fra artisten i abonnementsfeeden din.

Abonner på en musikkartist

Du kan abonnere på artister på lik linje med alle andre skapere på YouTube. Pass på at du er logget på kontoen din. Her er et eksempel på en fremgangsmåte:

1. Logg på YouTube-kontoen din på en datamaskin.
  2. Gå til en video fra artisten du vil abonnere på.
  3. Klikk på Abonner under videospilleren.

Artister med offisielle artistkanaler

Artister kan ha mer enn én kanal på YouTube. De kan for eksempel ha en kanal de administrerer selv, en artistkanal via en partner og en emnekanal. Noen artister har derimot en offisiell artistkanal Musikknote, og dette er en samling av musikk og videoer fra denne artisten som er hentet fra alle av artistens ulike kanaler.

Hvis en artist har en offisiell artistkanal og du abonnerer på artistens emnekanal eller en kanal artisten har gjennom en partner, overføres abonnementet ditt automatisk til denne artistens offisielle artistkanal. Alle varsler kommer fra artistens offisielle artistkanal.

Abonnementer på emnekanaler og kanaler artister har via partnere, blir inaktive, og disse kanalene står ikke lenger på listen over kanaler du abonnerer på. Det er fortsatt mulig å finne kanaler artister har via en partner, ved hjelp av avansert søk og ved å søke etter artistens navn og partner, men det er ikke lenger noen Abonner-knapp på kanalen.

Du finner den offisielle artistkanalen til en artist når du søker etter vedkommende på YouTube eller ser på en av artistens offisielle musikkvideoer. Som alltid kan du administrere abonnementene dine for hver enkelt kanal du abonnerer på, inkludert offisielle artistkanaler.

Varsler fra musikkartister

Når du abonnerer, kan det hende at får varsler når det legges ut nye videoer på kanaler du abonnerer på. Som standard sender vi deg bare varsler om fremhevet innhold fra kanalene du abonnerer på. Finn ut mer om hvordan du administrerer varslene dine.

Hvis en artist har en offisiell artistkanal, ser du bare varsler fra artistens offisielle kanal i abonnementsfeeden din.

Hvilke typer varsler du får fra den offisielle artistkanalen, avhenger av varselinnstillingene du hadde for andre av artistens kanaler. Innstillinger fra emnekanaler påvirker ikke varselinnstillingene for den offisielle artistkanalen.

• Hvis du har trykket på bjellen på den offisielle artistkanalen for å motta varsler, får du slike varsler uavhengig av innstillingene dine på andre kanaler.
  • Hvis du har angitt varsler for fremhevet innhold på den offisielle artistkanalen, får du varsler om fremhevet innhold uansett hvilken innstilling du har på andre kanaler.
  • Hvis du har angitt andre varselinnstillinger på den offisielle artistkanalen og du har angitt enten bjellevarsler eller ingen varsler på kanalen artisten har via en partner, arver den offisielle artistkanalen varselinnstillingene fra kanalen artisten har via en partner.