Find musik fra musikere, du kan lide

Du kan abonnere på en musiker for at holde dig ajour med deres nye musik, videoer og turnéer. Når du har oprettet et abonnement, vises alle nye videoer, som musikeren udgiver, i dit abonnementsfeed.

Abonner på en musiker

Du kan abonnere på en musiker på samme måde, som du kan på alle andre skabere på YouTube. Sørg for, at du er logget ind på din konto. Du kan f.eks. følge denne vejledning:

1. Log ind på din YouTube-konto på en computer.
  2. Gå til en video fra den musiker, du vil abonnere på.
  3. Klik på Abonner under videoafspilleren.

Musikere med officielle kunstnerkanaler

En musiker kan have mere end én kanal på YouTube – for eksempel den kanal, vedkommende selv administrerer, en kunstnerkanal leveret af en partner og en emnekanal. Nogle musikere har imidlertid en officiel kunstnerkanal Musiknode, som samler musik og videoer fra denne musikers forskellige kanaler på ét sted.

Hvis en musiker har en officiel kunstnerkanal, og du tidligere har abonneret på en kanal leveret af en partner eller musikerens emnekanal, får du automatisk et abonnement på vedkommendes officielle kunstnerkanal. Der bliver sendt underretninger fra musikerens officielle kunstnerkanal.

Dine abonnementer på musikerens kanaler leveret af en partner og emnekanaler vil blive inaktive, og disse kanaler vil ikke længere være med på din liste over kanaler, du abonnerer på. Du kan stadig finde en musikers kunstnerkanal leveret af en partner ved hjælp af avanceret søgning og ved at søge på musikerens navn og partneren, men der vises ikke længere nogen knap til at abonnere.

Du kan finde en musikers officielle kunstnerkanal ved at søge efter musikeren på YouTube eller ved at se en musikers officielle musikvideo. Du kan som altid administrere dine abonnementer for enhver enkelt kanal, du abonnerer på, også officielle kunstnerkanaler.

Underretninger fra musikere

Når du først abonnerer, kan du også begynde at få underretninger, når en kanal, du abonnerer på, udgiver nye videoer. Som standard sender vi dig kun højdepunkterne fra kanalen. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine underretninger.

Hvis en kunstner har en officiel kunstnerkanal, får du kun underretninger fra vedkommendes officielle kanal i dit abonnementsfeed.

Hvilken type underretning, du får fra den officielle kunstnerkanal, afhænger af de underretningsindstillinger, du har haft for andre kanaler fra kunstneren. Indstillinger for en emnekanal påvirker ikke dine indstillinger for underretninger fra den officielle kunstnerkanal.

• Hvis du har indstillet klokkeunderretninger på den officielle kunstnerkanal, får du klokkeunderretninger uanset din indstilling på andre kanaler.
  • Hvis du har indstillet højdepunkter på den officielle kunstnerkanal, får du højdepunkter uanset din indstilling på andre kanaler.
  • Hvis du har nogen anden underretningsindstilling på den officielle kunstnerkanal, og du har enten klokkeunderretninger eller ingen underretninger indstillet på en kanal, der er leveret af en partner, overtager den officielle kunstnerkanal indstillingerne for underretninger fra den kanal, der er leveret af en partner.