Cercar música dels artistes que t'agraden

Pots subscriure't a artistes musicals i rebre notificacions dels seus canals per estar al dia de les seves gires, els seus vídeos i la seva música més recents.

Subscriure's a un artista

Et pots subscriure a un artista com si fos qualsevol altre creador de YouTube seguint aquests passos:

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a un vídeo de l'artista que vulguis.
  3. A sota del reproductor de vídeo, toca SUBSCRIU-ME o fes-hi clic.

Un cop t'hi hagis subscrit, els vídeos nous que publiqui l'artista es mostraran al teu feed de subscripcions. Obtén informació sobre com pots subscriure't a canals. També pots subscriure't a artistes a les pàgines dels canals.

Tipus de canals que pot tenir un artista

Un artista pot tenir més d'un tipus de canal a YouTube:

• Un canal gestionat pel mateix artista.
  • Un canal proporcionat per un partner, que gestiona una distribuïdora musical de YouTube Music, com ara una discogràfica.
  • Un canal temàtic, que YouTube genera automàticament. Aquests canals tenen com a títol "Nom de l'artista - Tema" i s'indica "generat automàticament per YouTube" a la secció Informació del canal. Obtén informació sobre els canals temàtics d'artistes generats automàticament a continuació.
  • Un canal oficial d'artista Nota musical, que és una recopilació de la música i els vídeos d'un artista extrets de tots els seus canals de YouTube. Pots trobar el canal oficial d'un artista quan el cerques a YouTube o quan mires un dels seus vídeos musicals oficials. Obtén informació sobre els canals oficials d'artistes.

Si ja t'has subscrit al canal d'un artista proporcionat per un partner o al canal temàtic d'un artista, quan es creï el seu canal oficial d'artista, se t'hi subscriurà automàticament. Les notificacions que rebis també seran d'aquest canal. Obtén informació sobre les notificacions d'artistes a continuació.

Un cop t'hagis subscrit al canal oficial d'un artista, les subscripcions al canal temàtic i al proporcionat per un partner quedaran inactives. Per tant, deixaran d'incloure's a la teva llista de subscripcions. Tot i així, encara podràs trobar el canal proporcionat per un partner i el canal temàtic de l'artista a la cerca, però ja no tindran un botó de subscripció.

Com sempre, pots gestionar les teves subscripcions per a qualsevol canal a què t'hagis subscrit, inclosos els canals oficials d'artista.

Notificacions d'artistes

Un cop t'hagis subscrit a un canal, és possible que comencis a rebre notificacions quan publiqui vídeos nous. De manera predeterminada, només t'enviarem la informació més destacada del canal. Obtén informació sobre com pots gestionar les teves notificacions.

Si un artista té un canal oficial d'artista, al teu feed de subscripcions només hi veuràs les notificacions del seu canal oficial.

El tipus de notificacions que rebis d'un canal oficial d'artista depèn de les preferències de notificació que hagis configurat als altres canals de l'artista:

• Si has definit les notificacions de campana des del canal oficial d'artista, rebràs aquest tipus de notificacions independentment de la configuració als altres canals.
  • Si has indicat que vols rebre notificacions destacades des del canal oficial d'artista, rebràs aquest tipus de notificacions independentment de la configuració als altres canals.
  • Si has configurat qualsevol altre tipus de notificació al canal oficial d'artista i, a més, tens activades les notificacions de campana al canal proporcionat per un partner o no en reps cap notificació, el canal oficial d'artista obtindrà la configuració de les notificacions del canal proporcionat pel partner.
  • Les preferències d'un canal temàtic no afecten la configuració de notificacions del canal oficial d'artista.

Canals temàtics d'artistes generats automàticament

És possible que tant el canal temàtic com el canal oficial d'un artista es mostrin a la cerca. El canal temàtic d'un artista està generat automàticament per YouTube i té com a títol "Nom de l'artista - Tema". Si un artista no té un canal oficial d'artista, pots subscriure't al seu canal temàtic. Si ho fas, s'afegirà el canal temàtic a la teva llista de subscripcions, però no s'inclourà cap vídeo al teu feed de subscripcions. No rebràs cap notificació dels canals temàtics.

Si ets un artista amb un canal temàtic, et recomanem que configuris un canal oficial d'artista.

Com decideix YouTube quan genera automàticament un canal temàtic d'un artista?

Es crea el canal temàtic d'un artista quan l'artista en qüestió és molt present a YouTube. Si un artista no té un canal temàtic, és possible que sigui per un dels motius següents:

• Hi ha pocs vídeos de l'artista.
  • Els vídeos de l'artista tenen poques visualitzacions.
  • Els vídeos de l'artista no compleixen els estàndards de qualitat de YouTube.
Com decideix YouTube quin contingut s'inclou al canal temàtic d'un artista?

YouTube fa servir algoritmes per determinar els temes principals d'un vídeo i utilitza aquesta informació per formar recopilacions de vídeos d'un artista. Els canals temàtics poden incloure tant contingut del canal d'un artista com contingut generat per usuaris. Aquests canals no representen l'opinió editorial de YouTube.