YouTuben pikanäppäimet

Säästä aikaa pikanäppäimillä YouTubessa liikkuessasi.

Näet listan pikanäppäimistä klikkaamalla profiilikuvaasi Profiili ja valitsemalla Pikanäppäimet Keyboard. Voit myös painaa Vaihto + ? näppäimistöllä. Kun viet hiiren soittimen tiettyjen painikkeiden päälle, näet niitä vastaavat pikanäppäimet. Kun esimerkiksi viet hiiren koko näytön kuvakkeen päälle, näet tekstin "Koko näyttö (f)", mikä tarkoittaa, että voit vaihtaa koko näytön tilaan painamalla F-näppäintä.

Pikanäppäimet | YouTube-ohjeiden huippuvinkit

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Pikanäppäimet

Jos käytät uutta tietokonesivustoa, klikkaa videosoitinta ennen pikanäppäimien käyttöä. Voit palata vanhaan tietokoneversioon klikkaamalla profiilikuvaa  ja valitsemalla Palauta perinteinen YouTube.
Pikanäppäin Toiminto
Välilyöntinäppäin Toista/keskeytä, kun siirtymispalkki on valittuna. Aktivoi valittuna oleva painike.
Näppäimistön Toista/keskeytä-medianäppäin Toista/keskeytä.
k Toista/keskeytä soittimessa.
m Mykistä video tai poista sen mykistys.
Näppäimistön Pysäytä-medianäppäin Pysäytä.
Näppäimistön Seuraava kappale ‑medianäppäin Siirry soittolistan seuraavaan kappaleeseen.
Siirtymispalkin vasen/oikea nuoli Siirry eteenpäin/taaksepäin 5 sekuntia.
j Siirry soittimessa 10 sekuntia taaksepäin.
l Siirry soittimessa 10 sekuntia eteenpäin.
. Siirry seuraavaan kuvaan, kun video on keskeytetty.
, Siirry edelliseen kuvaan, kun video on keskeytetty.
> Nopeuta videon toistoa.
< Hidasta videon toistoa.
Siirtymispalkin alku/loppu Siirry videon ensimmäisiin/viimeisiin sekunteihin.
Siirtymispalkin ylä-/alanuoli Lisää/vähennä äänenvoimakkuutta 5 %.
Numerot 1–9 Siirry videossa 10–90 %:n välisellä alueella.
Numero 0 Siirry videon alkuun.
/ Siirry hakukenttään.
f Siirry koko näytön tilaan. Poistu koko näytön tilasta painamalla uudelleen F- tai Esc-näppäintä.
c Ota tekstitykset käyttöön, jos niitä on saatavilla. Sulje tekstitykset painamalla uudelleen C-näppäintä.
Vaihto + N Siirry seuraavaan videoon. Soittolistassa tämä on listan seuraava video, muuten YouTuben seuraavaksi ehdottama video.
Vaihto + P Siirry edelliseen videoon. Tämä pikanäppäin toimii vain soittolistassa.
i Avaa minisoitin.